Lisäpalvelut

Ekotakuu – takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Ekotakuulla varmistat, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme Louna Tunti -sopimuksesi sähkön ympäristöystävällisesti tuotettuna. Ekotakuu-palvelun hinta on 2,90 €/kk.

Kaikissa muissa sähkösopimuksissamme sähkö tuotetaan automaattisesti 100 % uusiutuvalla energialla. Näilläkin sopimuksilla voit tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon Ekotakuu Extra -palvelun avulla. Ekotakuu Extra -palvelun hinta on 0,50 €/kk.

Saat palvelun käyttöösi tehdessäsi sähkösopimusta EnergiaOnlinessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelu laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä ja se näkyy laskulla omalla rivillään.

Ekotakuu-palvelu on voimassa toistaiseksi ja seuraa sähkösopimuksen voimassaoloa.

Tuulitakuu – 100 % tuulienergiaa

Tuulitakuu-palvelun avulla varmistat, että sähkösi on puhdasta tuulivoimaa. Louna HelppoLouna Lähi tai Louna Vehreä -asiakkaana ostamasi sähkö koostuu tuuli- ja vesivoimalla sekä biomassalla tuotetusta sähköstä. Tilaamalla lisämaksullisen Tuulitakuu-palvelun hankimme käyttämäsi sähkön kokonaan tuulivoimalaitokselta. Palvelun hinta on 2,90 €/kk.

Saat palvelun käyttöösi tehdessäsi sähkösopimusta EnergiaOnlinessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja ja alennuksia

Eturinki on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Pääset automaattisesti hyödyntämään monipuolisia etuja, kun olet sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakas.

Edut voit lunastaa myymälöissä näyttämällä joko sähköistä tai paperista etukorttiasi.