fbpx

Vuokraa aurinkopaneeli Kupittaalta

Vuokraamalla oman nimikkopaneelin teet kestävän valinnan ympäristöystävällisen uusiutuvan energian puolesta.

Nimikkopaneeli on hyvä vaihtoehto aurinkoenergian tuottamiseen esimerkiksi kerrostaloasukkaille ja omakotiasukkaille, joilla ei ole halua tai mahdollisuutta investoida omaan aurinkopaneelilaitteistoon. Yhden aurinkopaneelin tuotto vastaa kerrostalokaksion kulutuksesta noin kymmentä prosenttia.

Aurinkovoimalamme sijaitsee Turun Kupittaalla, Turun Teknologiakiinteistöjen katolla. Voimalassa on 350 aurinkopaneelia. Vuokraa nyt oma aurinkopaneeli!

Valitse nimikkopaneelisi oheisesta paneelikartasta

Klikkaa ja katso onko kaverisi jo varannut oman nimikkopaneelin.

  • Varattu aurinkopaneeli (253)
  • Vapaa aurinkopaneeli (97)

4,30 €/kk

sis. alv 24 %

Voit vuokrata meiltä aurinkopaneelin, jonka tuottaman sähkön hinnan vähennämme sähkölaskustasi kerran kuukaudessa. Sähkölaskulla siis veloitetaan kuukausivuokra ja hyvitetään paneelin tuotanto. Tuotanto on hyvin riippuvainen vuodenajasta ja valoisuudesta. Tämän hetken hinnoilla paneelin tuotto on arviolta euron kuukaudessa.

Varataksesi paneelin on sinulla oltava Turku Energian kuluttaja-sähkösopimus. Tutustu sähkötuotteisiimme täällä.

Varauksesi näkyy paneelikartassa ensin statuksella "Varaus on käsittelyssä". Saat vahvistuksen kun olemme käsitelleet tilauksesi, jolloin myös paneelin status muuttuu haluamasi mukaisesti joko nimellesi tai anonyymiksi.

Ilmakuva aurinkopaneeleista Kupittaan aurinkovoimalan katolla.

Ole mukana tuottamassa ympäristöystävällistä sähköä

Varsinais-Suomi on auringon vuosittaisilta säteilymääriltään verrattavissa Keski-Eurooppaan, vaikka vuodenaikavaihtelut ovatkin täällä suuremmat. Säteilyenergiasta 90 % muodostuu Varsinais-Suomessa maalis- ja syyskuun välisenä aikana.

Kupittaan aurinkovoimalan tuotantotietoja

Voimalan kokonaistuotto valitulla ajanjaksolla on 0 kWh.
Yhden paneelin tuotto ajanjaksolla on 0 kWh.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.