Kotimaiset aurinkopaneelit omakotitaloon

Tilaa meiltä aurinkopaneelit – saat huippulaadukkaat tuotteet ja reilun korvauksen tuottamastasi aurinkosähköstä. Asiantuntijamme palvelevat sinua koko prosessin ajan ja myös sen jälkeen.

Aurinkopaneeleiden asennusaikoja vielä vapaana – Hyödynnä tarjous ja varaa paikkasi auringossa kevään ensisäteistä alkaen! Aurinkopaneelipaketti alkaen vain 6 400 €!

Aurinkovoimala yritykselle mietinnässä?

Suunnittelemme ja mitoitamme aina kohdekohtaisesti aurinkovoimalan yritysasiakkaille. Huomioimme suunnitelmissa mm. sähkön kulutuksen ja voimalalle käytettävissä olevat tilat.

Suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin

Salossa valmistetuissa aurinkopaneeleissa käytetään korkealaatuisia raaka-aineita ja tuotantotekniikkaa. Paneelit kestävät erinomaisesti pohjoisen vaativat olosuhteet ja niiden energiantuotanto on huippuluokkaa. Katso video aurinkopaneelien valmistusprosessista.

Paras paneelipaketti sinun katollesi

Huippulaadukkaat aurinkopaneelit

Kotimaiset aurinkopaneelit valmistaa Salo Tech Oy. Paneelit soveltuvat hyvin pohjoismaisiin olosuhteisiin. Myös asennustelineet on valmistettu Suomessa.

Takuuvarmasti kestävä paketti

Salo Techin valmistamissa aurinkopaneeleissa on 25 vuoden tehontuottotakuu. Kiinnitystelineissä on jopa 30 vuoden takuu. Saat takuut myös muihin osiin eli paneeliston toimivuus on varmistettu vuosiksi eteenpäin.

Elinikäinen energiakumppanisi

Suunnittelemme juuri sinun katollesi sopivan paneelipaketin ilmaisen kartoituskäynnin perusteella. Olemme aina käytettävissäsi aurinkopaneelien toimintaan liittyen myös asennuksen jälkeen.

Säästöä sähkölaskuun

Sähkölaskusi pienenee sekä ostetun sähkön että sähkönsiirron osalta, kun tuotat sähköä itse. Lisäksi maksamme sinulle reilun hyvityksen siitä aurinkosähköstä, jota et itse pysty kuluttamaan. Lue lisää

Hanki aurinkopaneelit katollesi helposti

Messutalo Torppa Rauhalan älykäs aurinkovoimala takaa optimaalisen tuoton

Turku Energia oli yhteistyökumppanina Naantalin asuntomessuille vuonna 2022 valmistuneessa Torppa Rauhalassa, josta tuli Päivi ja Timo Ekmanin uusi koti.

Torppa Rauhalan katolla on 18 kotimaista aurinkopaneelia. Koko aurinkopaneelipaketti on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Mistä aurinkopaneelipaketista olet ensisijaisesti kiinnostunut? *
Sähkön hinta- ja kulutustiedot
Voimmeko tulla kartoittamaan sinulle soveltuvaa aurinkopaneelipakettia paikan päälle?
Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Jari Hallivuori
Tuotepäällikkö, sertifioitu sähkökauppias
022628114palvelumyynti@turkuenergia.fi
Jari vastaa kuluttajien ja yritysten aurinkopaneeliratkaisuista ja kulutusjoustopalvelusta.

Usein kysyttyä aurinkopaneeleista