fbpx

Taloyhtiöiden energiaratkaisut

Taloyhtiöiden energiaratkaisut

Autamme taloyhtiötäsi uusien energiaratkaisujen hyödyntämisessä

Yhä useampi asukas on kiinnostunut, kuinka talon energia-asioita hoidetaan. Turku Energian asiantuntijat räätälöivät taloyhtiöllesi sopivat energiaratkaisut – oli kyse sähköautojen latauspisteistä, viilennyksestä tai aurinkopaneeleista. Turku Energian testattujen ratkaisujen avulla voit vaikuttaa kiinteistösi ympäristöjalanjälkeen ja kasvatat samalla kiinteistön arvoa. Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisää myynnistämme!

Kartoita kiinteistöllesi sopiva jäähdytysratkaisu

Tarjoamme jäähdytyskartoituksen veloituksetta 10 ensimmäiselle kiinnostuneelle yritykselle tai taloyhtiölle. Etu on voimassa kesäkuun loppuun asti ja sisältää soveltuvuuskartoituksen lisäksi selvitykset tilatarpeesta, mahdollisesta haalausreitistä ja sähkön lähtötiedot. Mainitse Kiinteistöliiton etu Lisätietoja-kentässä.

Kaukolämpö on ekologinen valinta

Kaukolämpö on mainettaan
fiksumpi. Jakamistalous
ja yhteisöllisyys ovat nyt
kovia juttuja. Ympäristön
kannalta on usein parempi
hankkia käyttöoikeus
hyödykkeeseen kuin omistaa
sitä, koska järjestelmät
ovat näin tehokkaammassa
käytössä. Tarjoamme myös
kaukojäähdytystä, joka on
ympäristöystävällisin ja
taloudellisin tapa viilentää
kiinteistöjä.

Tilaa uutiskirje ja hyödynnä edut!

Julkaisemme noin
neljä kertaa vuodessa
taloyhtiöpäättäjille
suunnattua uutiskirjettä.
Kirjeen avulla pysyt ajan
tasalla siitä, mitä taloyhtiön
energia-asioissa kannattaa
ottaa huomioon.

Ota yhteyttä asian­tuntijoihimme

Ratkaistaan yhdessä taloyhtiösi energia-asioihin liittyvät haasteet! Voit ottaa yhteyttä kehen tahansa yhteyshenkilöömme tai jättää meille yhteystietosi.

Mika Karbin.

Mika Karbin

Tuotepäällikkö puh. 02 2628 408 mika.karbin@turkuenergia.fi LinkedIn Mika vastaa erikoiskohteiden lämmitys-, jäähdytys- ja höyryratkaisujen myynnistä, kehittämisestä ja toteutuksesta. Hän osaa kertoa esimerkiksi erilaisista lämpöpumppuihin perustuvista ratkaisuista sekä perinteisten lämmitystapojen ja uusien ratkaisujen yhdistelmistä.

Jorma Laaksonen.

Jorma Laaksonen

Avainasiakaspäällikkö, sertifioitu sähkökauppias puh. 02 2628 117 jorma.laaksonen@turkuenergia.fi Jorman asiakkaita ovat isännöitsijät ja suuret yritykset pääsääntöisesti Turun seudulla. Hän hoitaa sähkön myyntiä asiantuntevasti yli 20 vuoden kokemuksella. Ollaan yhteydessä!

Villen kuva.

Ville Kuusisto

Energiaratkaisujen asiantuntija puh. 02 2628 397 tuotekehitys@turkuenergia.fi Ville vastaa sähköautojen latausratkaisuista. Ota yhteyttä ja sovi Villen kanssa aika, jolloin hän voi keskustella kanssasi sopivista palveluista!

Tilaa taloyhtiöpäättäjien uutiskirje

Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Sähköpostiosoite

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.