Tarvitsetko helpon ja vaivattoman sähkösopimuksen?

Siinä tapauksessa sinulle sopii ekologinen Louna Vehreä-sopimus. Sopimuksen hinta on kiinteä ja päivittyy automaattisesti noin kaksi kertaa vuodessa. Sähkösi on aina oikean hintaista eivätkä satunnaiset hintapiikit näy sähkölaskussasi.

Puhtaan energiaomantunnon lisäksi saat kymmeniä Eturinki-asiakasetuja!

Louna Vehreä -sähkösopimuksen hinnat

9,56 snt/kWhPerusmaksu: 3,98 €/kkHinta alv: 24 %Sopimus voimassa toistaiseksi

Turku Energia Sähköverkot Oy:n jakeluverkon alueella Louna Vehreä -sähkösopimus on toimitusvelvollinen sähkötuotteemme.

oranssitakkinen nainen katsoo kaukaisuuteen, tukka hulmuaa tuulessa

Tee uuteen SATO-kotiisi ympäristöystävällinen sähkösopimus

Louna Vehreä -sähkösopimus on helppo tehdä

SATOn asukkaana teet sopimuksesi helposti ja nopeasti 24/7 EnergiaOnline-palvelussamme, tarvitset vain osoitteesi ja pankkitunnuksesi sopimuksen vahvistamiseen.

Jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana tai apua sähkösopimuksen tekemisessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sähkönmyyjänä me hoidamme kaikki sähkösopimukseen liittyvät asiat puolestasi, myös ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle, joka laskuttaa sinua sähkön siirrosta oman hinnastonsa mukaisesti.

Ilmastoystävällistä sähköä

Puhdas energiaomatunto

Sopimuksen sähkö on 100 % uusiutuvaa energiaa. Se tuotetaan ympäristöystävällisesti tuulienergialla, vesivoimalla sekä biomassalla.  Valitsemalla Tuulitakuu-palvelun saat sähkösi 100 % tuulienergiana.

Sähkönmyyntiehdot

Tähän sopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Turku Energian sähkönmyyntiehtoja. Tutustu myös ajantasaiseen palveluhinnastoon.

Sopimus on voimassa toistaiseksi

Sopimuksen voi halutessaan irtisanoa 14 vrk irtisanomisajalla. Sopimuksen hinta päivitetään markkinatilanteen mukaan, vähintään kaksi kertaa vuodessa. Hinnan muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse vähintään kuukautta ennen muutoksen ajankohtaa.

Kulutusmäärä max. 60 000 kWh

Kuluttaja-asiakkaan sähkösopimuksen vuosittainen energiamäärä voi olla enintään 60 000 kWh. Mikäli kuluttaja-asiakkaan vuosikulutus ylittää edellä mainitun määrän, sopimus vaihdetaan kulutusmäärää paremmin vastaavalle tuotteelle. Jos olet yritysasiakas, katso sähkösopimukset yrityksille.

Tiesitkö tämän sähkön siirrosta?

Jakeluverkkoyhtiö siirtää sähkön kotiisi ja varmistaa, että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Vaikka kilpailuttaisit sähkösopimuksesi, sähkönsiirto tulee aina paikalliselta jakeluverkkoyhtiöltä, joka omistaa alueen sähköverkon.

Kun asut Turun kaupungin alueella, pois lukien Paattisten alue, sinun sähköntoimituksesta asuntoosi vastaa Turku Energia Sähköverkot Oy. Kun ostat sähkösi Turku Energialta, saat molemmat osuudet, sähköenergian ja sähkönsiirron, yhdellä laskulla.

Lisäpalvelut

Ekotakuu Extra, tuki luonnonsuojelulle

Sähkösi tuotetaan 100 % uusiutuvalla energialla. Voit kuitenkin tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon tilaamalla Ekotakuu Extra, tuki luonnonsuojelulle -palvelun. Kohdistamme palvelulla kerättyjä varoja Luonnonperintösäätiön kautta metsien suojeluun Varsinais-Suomen alueella.

Palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Ekotakuu Extra, tukiluonnonsuojelulle -palvelu on voimassa toistaiseksi ja seuraa sähkösopimuksen voimassaoloa.

Tuulitakuu

Tuulitakuu-palvelun avulla varmistat, että sähkösi on puhdasta tuulivoimaa. Tilaamalla lisämaksullisen Tuulitakuu-palvelun hankimme käyttämäsi sähkön kokonaan tuulivoimalaitokselta.

Palvelun hinta on 2,90 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja ja alennuksia

Eturinki on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Pääset automaattisesti hyödyntämään monipuolisia etuja, kun olet sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakas.

Edut voit lunastaa myymälöissä näyttämällä joko sähköistä tai paperista etukorttiasi.

Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia
Sähköauton latauspiste kotiin? Onnistuu.