fbpx
Etupiiri.
03.05.2019

Turku Energian kanta-asiakasohjelma Etupiiri palkitsee sähkönmyynnin ja lämmön kuluttaja-asiakkaita

Miltä kuulostaisi, jos maksaisit ravintolaillallisella vain toisesta pääruoasta? Tulisiko teatterissa käytyä useammin, jos lipusta saisi 5 euron alennuksen?

Etupiiri on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja yli 20 yrityksestä. Sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakkaanamme olet automaattisesti mukana ohjelmassa, jonka avulla voit säästää vuoden aikana satoja euroja.

Etupiiriin kuuluvat saavat:

  • pysyviä etuja palveluista ja tuotteista yli 20 erilaisesta yrityksestä aina autoliikkeistä golf-kenttiin ja sisustusliikkeisiin.
  • vaihtuvia etuja, kuten alennuksia teatterinäytöksiin ja ravintoloihin. Muistathan seurata sähköistä Etupiiri-asiakaskirjettämme, niin kuulet aina ensimmäisenä uusista eduista.
  • ilmaista energiansäästöneuvontaa niin asiakaspalvelupisteellämme kuin nettisivuillamme. Voit seurata kulutustasi EnergiaOnline-palvelussa. Palveluun tallentuvat myös laskusi sekä sopimukseesi liittyvät dokumentit.
  • lainata asiakaspalvelupisteestämme tai Turun joistakin kirjastoista erilaisia helppokäyttöisiä energiakulutusmittareita.

Saat helpoiten hyödynnettyä edut lataamalla puhelimeesi sähköisen Etupiiri-kortin. Hankit sen käden käänteessä:

  • Saat meiltä 3.5. tekstiviestin, kun sähköinen Etupiiri-korttisi on käytettävissä. Lataa Cardu-sovellus puhelimeesi siinä olevan linkin kautta. Kirjaudu sisään joko luomalla tili tai käyttämällä Facebook- tai Google –tunnuksiasi.
  • Kun avaat sovelluksen, löydät automaattisesti Etupiiri-korttisi Cardu-sovelluksen lompakosta. Sovellus tunnistaa sinut matkapuhelinnumerosi perusteella. Varmistathan, että sähkö- tai lämpösopimuksesi asiakastiedoissa on voimassa oleva matkapuhelinnumero. Päivitä tarvittaessa tietosi EnergiaOnlinessa tai ilmoita muutoksista asiakaspalveluumme.

Mikäli et voi hyödyntää mobiilikorttia, voit tilata paperisen Etupiirikortin. Paperinen kanta-asiakaskortti on voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

Lue lisää eduista >>

Tilaa paperinen Etupiiri-kortti >>

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.