fbpx
Hemmottele Kulttuuri & elämykset

Aina on paras aika risteilylle!

-40 %

Viking Line

Saat vuorokauden risteilyt Turusta Viking Gracella jopa 40 % alennuksella. Etu koskee myös Premium-hyttejä.

Vietä laivalomaa käymättä maissa Viking Gracella. Merimyymälässä voit tehdä ostoksia, joissa säästät jopa 40 % maissa voimassa oleviin suositushintoihin verrattuna.

Hyttejä on tarjolla risteilykohtaisesti rajattu määrä. Etu ei ole voimassa 1.–31.7., 23.–24.12. eikä erikoisristeilyillä.

Varaukseen tarvittavan etukoodin saat Cardu-sovelluksesta tai ottamalla yhteyttä Turku Energian asiakaspalveluun.

Varaa osoitteessa vikingline.fi/varaa-heti tai puh. 0600 41577.

vikingline.fi

Takaisin etuihin
Ruotsinlaiva Viking Grace merellä.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.