fbpx
Harrasta Liikunta & vapaa-aika

2 € alennus TPS:n jääkiekko-otteluihin

-2 €

HC TPS

Etu päivittyy seuraavan kauden alkaessa

Saat 2 € alennuksen HC TPS:n jääkiekko-otteluiden lipuista. Etu koskee Gatorade Centerissä pelattavien Liigan runkosarjan ja CHL-runkosarjan otteluiden istumapaikkalippuja kaudella 2021–2022. Lunasta etu näyttämällä etukortti lippukassalla.

hc.tps.fi

Takaisin etuihin
HC TPS.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.