Etu 12 kk määräaikaistalletukselle

nainen seisoo kädet ristissä seinän edessä

Aktia

Markkinoilla on palattu normaaliin plusmerkkisten korkojen aikaan, ja talletuksille saa taas korkoa. Nyt tarjoamme Turku Energian Eturinki-asiakkaille 3,6 %:n koron vähintään 10 000 euron 12 kk määräaikaistalletukselle.

Varaa aika etätapaamiseen

Tehdään sinulle samalla henkilökohtainen vaurastumissuunnitelma, jonka avulla pyritään mahdollistamaan tavoitteellinen säästäminen ja sijoittaminen lainanmaksun ohessa sekä turvaamaan talouttasi odottamattomissakin tilanteissa. Lue lisää vaurastumissuunnitelmasta. Katso Aktian ajankohtaiset webinaarit.

 

Voimassaoloaika: Voimassa 31.5.2024 asti.

Lunasta etu: Varaa aika etätapaamiseen Aktian varauskalenterista, valitse alueeksi Turku. Mainitse Eturinki-etu varauksessasi ja näytä Eturinki-korttisi tapaamisessa paikan päällä.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat: aktia.fi

Tarjouksen vähimmäistalletus on 10 000 euroa ja enimmäistalletus 5 000 000 euroa. Korkotaso 12 kk sijoitustalletukselle oli 3,60 % 1.1.2024. Pankilla on oikeus muuttaa tarjousta markkinatilanteen muuttuessa olennaisesti. Talletuskorko on Suomessa lähdeveronalaista tuloa ja sijoituksen tuotto verotettavaa pääomatuloa. Tämä ei ole Aktia Pankki Oyj:n antama yksilöllinen suositus asiakkaalle. Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Asiakas vastaa itse omien sijoituspäätöstensä taloudellisista tuloksista. Tulokseen vaikuttaa myös verotus, joka puolestaan riippuu kunkin sijoittajan henkilökohtaisesta tilanteesta ja voi muuttua jatkossa. Lisätietoa tarjouksen ehdoista saa Aktian asiakaspalvelusta, puh. 0800 02471 (maksuton).