200 € alennus pörssisähkön ohjauslaitteesta

Bittitalo

Saat pörssisähkön hintaa automaattisesti seuraavan Nodeus Sähkövahti -ohjauslaitteen tarjoushintaan 1590 € (normaalihinta 1790 €). Hinta ei sisällä toimituskuluja eikä sähköasentajan asennuskuluja.

Nodeus Sähkövahti -laite ohjaa sähkönkulutuksen vuorokauden edullisille tunneille, joten sen avulla voi säästää sähkökuluissa huomattavasti. Laite hakee päivittäin automaattisesti pörssisähkön tuntikohtaiset hinnat ja ohjaa käyttäjän valintojen avulla kaikenlaisia sähkölaitteita. Näitä voivat olla esimerkiksi paljon sähköä käyttävät ja energiaa varaavat yksiköt, kuten lämminvesivaraaja, sähköinen lattialämmitys, muut sähkölämmittimet tai vaikka sähköauton lataus.

Nodeus Sähkövahti asennetaan kodin sähkökeskuksen rinnalle. Asennuksen tekee sähköasentaja ja asennus käyttöönottoineen sujuu yleensä tunneissa. Bittitalolta voi tiedustella myös asennustarjousta.

Tiesitkö tämän pörssisähköstä?

Uusiutuvan energiatuotannon lisääntyessä energian hinnat vaihtelevat pohjoismaisessa Nord Pool -sähköpörssissä voimakkaasti vuorokauden eri tunteina ja myös eri vuodenaikoina. Silloin kun uusiutuvaa energiaa on tarjolla runsaasti, energian tuntihinta voi olla jopa negatiivinen. Jos taas uusiutuvaa energiaa on tarjolla niukasti, energian tuntihinta nousee korkealle.

Moni haluaa hyödyntää edullisimmat tunnit ja on siirtynyt tai siirtymässä pörssisähkösopimukseen, jonka hinta määräytyy tunneittain sähköpörssin markkinahinnan mukaan. Pörssisähkön hinta on yleensä halvinta yöllä ja viikonloppuisin, joten etenkin paljon sähköä kuluttavia laitteita kannattaa käyttää silloin.

 

Voimassaoloaika: Toistaiseksi voimassa

Lunasta etu: Ota yhteyttä Bittitalon asiakaspalveluun. Mainitse Eturinki-etu yhteydenotossasi ja lunasta etu näyttämällä etukortti.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat: bittitalo.fi