Ennustettavuutta sähkökustannuksiin

Salkunhallintapalvelu yrityksille.

  • Salkunhallintapalvelulla yritykselläsi on henkilökohtainen salkunhoitaja, joka seuraa aktiivisesti sähkömarkkinoita puolestasi.

  • Suunnittelemme yrityksellesi sopivan hankintamallin, jolloin sähköä kiinnitetään ajallisesti ja määrällisesti useassa erässä.

Salkunhallintapalvelun edut

Kustannussäästöt

Henkilökohtainen salkunhoitaja seuraa aktiivisesti hintaheilahteluita, minkä avulla on mahdollista saavuttaa edullista sähkön hintaa vuoden jokaiselle tunnille.

Ennustettavuus

Salkunhallintapalvelun avulla tiedät sähköenergian kustannukset etukäteen ja budjetointisi helpottuu. Palvelun avulla pystytään joustavasti tasaamaan sähkön hintavaihteluita, jolloin markkinamuutokset eivät heijastu hintaan niin merkittävästi.

Riskien pieneneminen

Hajauttamalla sähkön hintakiinnityksiä yrityksesi taloudelliset riskit pienevät. Sähkön muuttuvilla markkinoilla oikea-aikaisilla ja pitkäjänteisillä hintakiinnityksillä pystytään vakauttamaan sähkön hintaa nyt ja tulevaisuudessa.

Aikasäästöt

Hyödyntämällä salkunhallintapalveluamme voit itse keskittyä varsinaiseen liiketoimintaan. Salkunhoitajasi seuraa sähkömarkkinoita ja sopimuksen mukaisesti joko tekemällä itsenäisesti kiinnityksiä sovitun suunnitelman puitteissa tai antamalla suosituksia sähkönhankintaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä asiantuntijaamme

Markus Karvo.

Markus Karvo

Myyntipäällikkö

02 2628 038

markus.karvo@turkuenergia.fi

LinkedIn

Markus auttaa yritysasiakkaitamme kokonaisvaltaisten energiaratkaisujen parissa. Olipa kyse sähköstä, aurinkovoimaloista, sähköautojen latauksesta tai energiatehokkuudesta, niin ota rohkeasti yhteyttä. Markus tulee mielellään keskustelemaan, miten voimme parhaiten auttaa juuri teitä näissä asioissa.

Ria Aulén.

Ria Aulén

Myyntipäällikkö

040 159 4077

ria.aulen@turkuenergia.fi

LinkedIn

Ria auttaa yrityksiä sähköön, aurinkopaneeleihin, sähköautojen latauspisteisiin ja EnerKey-energianhallintapalveluun liittyvissä ratkaisuissa.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.