Sähköä suuryrityksille – Juuri oikein miksattu sähkösopimus.

Oletko tietoinen yrityksesi uusista mahdollisuuksista toimia energiatehokkaammin?

Tarjoamme uudenlaisen tavan hankkia kilpailukykyistä sähköenergiaa ja siihen liittyviä lisäarvopalveluita. Lähestymme sähkönhankintaa pohtimalla yrityksesi energia-asioita kokonaisuutena. 

Saat meiltä käyttöösi osaavat asiantuntijamme ja tukea vaativiin sähkönhankintamalleihin. Teemme myös ostamisen moderneilla
sähkömarkkinoilla selkeäksi ja ymmärrettäväksi.

Huolehdimme ensiluokkaisesti sähköasioistasi ja sinua palvelee aina nimetty asiantuntijamme.

Sulaketaulun lähikuva.

Valitse yrityksellesi sopivin sähkötuote

Varmuutta ja turvaa yritykselle

Louna Takuu on kiinteähintainen sähkösopimus, joka suojaa sinut markkinahintojen vaihtelulta.

 

Vakautta ja suojaa yrityksellesi

Louna Suoja on sähkösopimus, jossa sähkön hinta voidaan kiinnittää useammassa osassa. Oikea-aikaisilla hintakiinnityksillä voit säästää sähkösi hinnassa.

Säästöä yrityksellesi tunti tunnilta

Louna Tunti -sähkösopimuksessa sähkön hinta määräytyy tunneittain pörssihinnan mukaan. Energiasta maksettu hinta on aina markkinahintaista.

Räätälöity sähkönhankinnan ratkaisu

Louna Tukku on rää­tä­löi­ty säh­kön­han­kin­nan rat­kai­su asiak­kaan omaan ta­see­seen.

 

Ekotakuu – takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Ekotakuu-palvelulla varmistat, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme Louna Takuu, Louna Suoja tai Louna Tunti -sopimuksesi sähkön ympäristöystävällisesti tuotettuna.

Lue lisää sähkötuotteiden sivuilta!

PJ2A4210

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Markus Karvo.

Markus Karvo

Myyntipäällikkö

02 2628 038

markus.karvo@turkuenergia.fi

LinkedIn

Markus auttaa yritysasiakkaitamme kokonaisvaltaisten energiaratkaisujen parissa. Olipa kyse sähköstä, aurinkovoimaloista, sähköautojen latauksesta tai energiatehokkuudesta, niin ota rohkeasti yhteyttä. Markus tulee mielellään keskustelemaan, miten voimme parhaiten auttaa juuri teitä näissä asioissa.

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Haluatko keskustella yrityksesi energiaratkaisuista tai jättää yhteydenottopyynnön? Kerro hieman tilanteestasi ja jätä yhteystietosi, niin yritysmyyjämme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.