fbpx

Sähköä suuryrityksille – Juuri oikein miksattu sähkösopimus.

Oletko tietoinen yrityksesi uusista mahdollisuuksista toimia energiatehokkaammin?

Tarjoamme uudenlaisen tavan hankkia kilpailukykyistä sähköenergiaa ja siihen liittyviä lisäarvopalveluita. Lähestymme sähkönhankintaa pohtimalla yrityksesi energia-asioita kokonaisuutena. 

Saat meiltä käyttöösi osaavat asiantuntijamme ja tukea vaativiin sähkönhankintamalleihin. Teemme myös ostamisen moderneilla
sähkömarkkinoilla selkeäksi ja ymmärrettäväksi.

Huolehdimme ensiluokkaisesti sähköasioistasi ja sinua palvelee aina nimetty asiantuntijamme.

Sulaketaulun lähikuva.

Valitse yrityksellesi sopivin sähkötuote

Varmuutta ja turvaa yritykselle

Louna Takuu on kiinteähintainen sähkösopimus, joka suojaa sinut markkinahintojen vaihtelulta.

 

Vakautta ja suojaa yrityksellesi

Louna Suoja on sähkösopimus, jossa sähkön hinta voidaan kiinnittää useammassa osassa. Oikea-aikaisilla hintakiinnityksillä voit säästää sähkösi hinnassa.

Säästöä yrityksellesi tunti tunnilta

Louna Tunti -sähkösopimuksessa sähkön hinta määräytyy tunneittain pörssihinnan mukaan. Energiasta maksettu hinta on aina markkinahintaista.

Räätälöity sähkönhankinnan ratkaisu

Louna Tukku on rää­tä­löi­ty säh­kön­han­kin­nan rat­kai­su asiak­kaan omaan ta­see­seen.

 

Ekotakuu – takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Ekotakuu-palvelulla varmistat, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme Louna Takuu, Louna Suoja tai Louna Tunti -sopimuksesi sähkön ympäristöystävällisesti tuotettuna.

Lue lisää sähkötuotteiden sivuilta!

PJ2A4210

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Mika Berg

Yritysmyynnin päällikkö,
sertifioitu sähkökauppias

puh. 02 2628 142
mika.berg@turkuenergia.fi
LinkedIn

Mika vastaa myynnistä ja markkinoinnista kaikille yritysasiakkaillemme. Hän huolehtii asiakaskokemuksen laadusta ja siitä, että asiointi kanssamme on helppoa.

Jouni Saarinen.

Jouni Saarinen

Myyntipäällikkö,
sertifioitu sähkökauppias

puh. 040 776 9895
jouni.saarinen@turkuenergia.fi
LinkedIn

Jouni palvelee yritysasiakkaitamme koko Suomen alueella sekä sähkön että energiaratkaisujen myyntiin liittyvissä kysymyksissä. Hän tulee mielellään keskustelemaan yrityksesi energia-asioista. Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Haluatko keskustella yrityksesi energiaratkaisuista tai jättää yhteydenottopyynnön? Kerro hieman tilanteestasi ja jätä yhteystietosi, niin yritysmyyjämme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.