fbpx

Louna Vakio -sähkösopimus

Varmuutta ja turvaa yrityksellesi

Louna Vakio on helpoin ja turvallisin tapa ostaa sähköä, koska sopimus suojaa täydellisesti hintamuutoksilta. Louna Vakion avulla voit ennakoida ja budjetoida sähkön hankintakustannukset pitkälle eteenpäin.

i

Louna Vakio -sähkösopimus

Louna Vakio -sähkösopimuksella pidät sähkön hinnan samana koko 24 kuukauden sopimusjakson ajan. Kun tiedät sähkösi hinnan ja kulutuksen, sinun on helppo budjetoida vuoden energiakulut jo ennakkoon ja suojaudut tukkuhinnan muutoksilta ja mahdollisilta hintapiikeiltä.

Låna-vene 50 % alennuksella

Kun teet Louna Vakio -sähkösopimuksen 31.5. mennessä, saat lisäetuna 50 % alennuskoodin Låna-venevuokraan. Alennuskoodi on voimassa ma–to välisiin vuokrauksiin ja varaus tehdään Lånan verkkosivuilla. Alennuskoodi toimitetaan erikseen sopimuksen tekijän sähköpostiosoitteeseen, kun sähkösopimus on astunut voimaan.

Lana_kyltti

Täydellinen suoja hintamuutoksilta

Louna Vakio on määräaikainen sähkösopimus, jossa sähkön hinta pysyy samana 24 kk sopimusjakson ajan.

Kun tiedät sähkösi hinnan ja kulutuksen, sinun on helppo budjetoida vuoden energiakulut jo ennakkoon.

Vakiohinnan avulla yrityksesi pystyy suojautumaan tukkuhinnan muutoksilta ja mahdollisilta hintapiikeiltä.

Louna Vakio on enintään käyttäville asiakkaille. Jos yrityksesi sähkönkulutus on yli 200 000 kWh, ota yhteyttä yritysmyyntiimme.

Käytettävissäsi on sähköinen asiointipalvelumme EnergiaOnline. Löydät sieltä yrityksesi ajantasaiset kulutustiedot jopa tunnin tarkkuudella.

Ekotakuu luo kestävää tulevaisuutta

  • Ekotakuu-lisäpalvelulla varmistat, että yrityksesi käyttämä sähkö on ympäristöystävällistä. Todennamme sähkön tuotantotavan ja -laitoksen alkuperätakuilla

  • Saat halutessasi yrityksesi käyttöön Ekotakuu-diplomin, jonka avulla ekoteosta voi viestiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

  • Yrityksesi voi jopa nollata hiilidioksidipäästöt sähköenergian osalta

  • Ekotakuu-palvelu on saatavilla myös kaukolämpösopimukseen

Puhdas energiaomatunto logo

Ekotakuu-palvelun hinta on 0,189 snt/kWh (alv 0 %). Palvelu näkyy laskulla omalla rivillään.

Vähennämme päästöjä määrätietoisesti

Istutimme yhteistyössä Turun kaupungin kanssa 5000 puuta. Metsityshanke kasvattaa hiilinielua ja tukee luonnon monimuotoisuutta.

Rakennamme älykästä energiaturvallisuutta

Teemme jatkuvaa työtä uusien älykkäiden energiaratkaisujen hyväksi. Viemme eteenpäin mm. aurinkoenergiahankkeita ja sähköisen liikenteen käyttöä.

Hanna Viljanen.

Hanna Viljanen

Myyntineuvottelija

02 2628 05

hanna.viljanen@turkuenergia.fi

LinkedIn

Hanna auttaa erityisesti pk-yrityksien energiaratkaisujen hankinnassa niin sähkö- kuin palvelutuotteiden kartoituksessa. Ota yhteyttä missä kanavassa vain!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haluatko keskustella yrityksesi energiaratkaisuista tai jättää yhteydenottopyynnön? Kerro hieman tilanteestasi ja jätä yhteystietosi, niin yritysmyyjämme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin mittaustapa pienissä liike- tai toimistohuoneistoissa. 

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä liikekiinteistöissä, joissa pääasiallinen lämmitystapa on sähkö. 

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan esim. kesäkioskeissa tai maatiloilla. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä. 

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.