fbpx

Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenetu

Louna Vakio Yrittäjät on yrittäjille räätälöity turvallinen ja kiinteähintainen sähkösopimus. Edun saaminen edellyttää voimassaolevaa yrittäjäjäsenyyttä ja -numeroa.

Kampanjatarjouksena saat kaksi grilliateriaa Martinsillan grillistä. Saat aterioihin oikeuttavan lahjakortin postitse sähkösopimuksen astuttua voimaan.


Perusmaksu: 0,00 €/kk

Energia: 7,29 c/kWh

Sopimus on määräaikainen 24 kk.
Sähkön hinta pysyy samana sopimuksen ajan.

Louna Vakio Yrittäjät
-sähkösopimuksen hinnat

Voimassa 1.10.2021 alkaen. Hinnat alv 0 %.

Jos et ole yrittäjäjärjestön jäsen, tutustu kaikille yritykselle tarkoitettuun Louna Vakio -sähkötarjoukseemme.

Täydellinen suoja hintamuutoksilta

Louna_Vakio_rgb.svg
  • Louna Vakio Yrittäjät on määräaikainen sähkösopimus, jossa sähkön hinta pysyy samana 24 kuukauden sopimusjakson ajan.
  • Kun tiedät sähkösi hinnan ja kulutuksen, sinun on helppo budjetoida vuoden energiakulut jo ennakkoon.
  • Vakiohinnan avulla yrityksesi pystyy suojautumaan tukkuhinnan muutoksilta ja mahdollisilta hintapiikeiltä.
  • Louna Vakio Yrittäjät on enintään 200 000 kWh:a käyttäville asiakkaille. Jos käytät yli 200 000 kWh:a, ota yhteyttä yritysmyyntiimme.
  • Saat käytettäväksesi EnergiaOnline-asiointipalvelun. Sieltä löydät yrityksesi ajantasaiset kulutustiedot jopa tunnin tarkkuudella.

Jätä yhteydenottopyyntö

Täyttämällä lomakkeen asiakaspalvelumme tekee sinulle sopimuksen ja saat siitä vahvistuksen postitse.

Ota meihin yhteyttä

Myyntineuvottelijamme Hanna Viljanen auttaa yrityksesi energiaratkaisuiden hankinnassa niin sähkö- kuin palvelutuotteiden kartoituksessa. Soita Hannalle numeroon:

02 2628 052

energiaomatunto_rgb.svg

Ekotakuu – takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Ekotakuu-palvelulla varmistat, että yrityksesi käyttämä sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme sopimuksesi sähkön uusiutuvalla energialla tuotettuna. Todennamme sähkön tuotantotavan ja -laitoksen alkuperätakuilla.

Ekotakuu-asiakkaana yrityksesi on mukana luomassa kestävää tulevaisuutta. Yrityksesi voi jopa nollata hiilidioksidipäästönsä sähköenergian osalta. Tämä on erinomainen teko ympäristön puolesta ja se tuo myös yrityksesi toiminnalle lisäarvoa. Ekotakuu-asiakkaana saatte halutessanne diplomin, jonka avulla ekoteosta voi viestiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Ekotakuu-palvelun hinta on 0,189 snt/kWh (alv 0 %). Saat lisättyä Ekotakuun sähkösopimukseesi sopimuksen teon yhteydessä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelu näkyy laskulla omalla rivillään.

Ekotakuu-palvelu on saatavilla myös kaukolämpösopimukseen.

Tarinoita yhteisistä onnistumisista

Olemme mukana asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme arjessa monilla eri toimialoilla. Asiantuntijamme kehittävät sekä laajempia yrityskohtaisia energiaratkaisuja että palvelevat päivittäisissä asioissa. Lue lisää tekemästämme yhteistyöstä.

Hanna Viljanen.

Hanna Viljanen

Myyntineuvottelija

puh. 02 2628 052
hanna.viljanen@turkuenergia.fi
LinkedIn

Hanna auttaa erityisesti pk-yrityksien energiaratkaisujen hankinnassa niin sähkö- kuin palvelutuotteiden kartoituksessa. Ota yhteyttä missä kanavassa vain!

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Jos tarvitset sähköä saman tai seuraavan arkipäivän aikana, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse.
    MM slash DD slash YYYY

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.