fbpx

Louna Vakio Yrittäjät

Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenetu

Louna Vakio Yrittäjät on Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenille räätälöity turvallinen ja kiinteähintainen sähkösopimus.

i


Louna Vakio Yrittäjät -sähkösopimus

Louna Vakio Yrittäjät -sähkösopimuksella pidät sähkön hinnan samana koko 24 kuukauden sopimusjakson ajan. Kun tiedät sähkösi hinnan ja kulutuksen, sinun on helppo budjetoida vuoden energiakulut jo ennakkoon ja suojaudut tukkuhinnan muutoksilta ja mahdollisilta hintapiikeiltä.

Louna Vakio Yrittäjät -sopimus edellyttää Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenyyttä. Jos et ole järjestön jäsen, tutustu kaikille yrityksille tarkoitettuun Louna Vakio -sähkötarjoukseemme.

Täydellinen suoja hintamuutoksilta

Louna Vakio Yrittäjät -sähkösopimus on Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenetu. Edun saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä ja jäsennumeroa.

Louna Vakio Yrittäjät on määräaikainen sähkösopimus, jossa sähkön hinta pysyy samana 24 kk sopimusjakson ajan.

Vakiohinnan avulla yrityksesi pystyy suojautumaan tukkuhinnan muutoksilta ja mahdollisilta hintapiikeiltä.

Louna Vakio Yrittäjät -sähkösopimus on enintään 200 000 kWh vuodessa käyttäville asiakkaille. Jos yrityksesi kulutus on tämän yli, ota yhteyttä yritysmyyntiimme.

Käytettävissäsi on sähköinen asiointipalvelumme EnergiaOnline. Löydät sieltä yrityksesi ajantasaiset kulutustiedot jopa tunnin tarkkuudella.

Ekotakuu luo kestävää tulevaisuutta

  • Ekotakuu-lisäpalvelulla varmistat, että yrityksesi käyttämä sähkö on ympäristöystävällistä. Todennamme sähkön tuotantotavan ja -laitoksen alkuperätakuilla

  • Saat halutessasi yrityksesi käyttöön Ekotakuu-diplomin, jonka avulla ekoteosta voi viestiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

  • Yrityksesi voi jopa nollata hiilidioksidipäästöt sähköenergian osalta

  • Ekotakuu-palvelu on saatavilla myös kaukolämpösopimukseen

Puhdas energiaomatunto logo

Ekotakuu-palvelun hinta on 0,189 snt/kWh (alv 0 %). Palvelu näkyy laskulla omalla rivillään.

Vähennämme päästöjä määrätietoisesti

Istutimme yhteistyössä Turun kaupungin kanssa 5000 puuta. Metsityshanke kasvattaa hiilinielua ja tukee luonnon monimuotoisuutta.

Rakennamme älykästä energiatulevaisuutta

Teemme jatkuvaa työtä uusien älykkäiden energiaratkaisujen hyväksi. Viemme eteenpäin mm. aurinkoenergiahankkeita ja sähköisen liikenteen käyttöä.

Hanna Viljanen.

Hanna Viljanen

Myyntineuvottelija

02 2628 052

hanna.viljanen@turkuenergia.fi

LinkedIn

Hanna auttaa erityisesti pk-yrityksien energiaratkaisujen hankinnassa, sekä sähkötuotteiden että aurinkopaneelien ja latauspisteiden kartoituksessa. Ota yhteyttä missä kanavassa vain!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haluatko keskustella yrityksesi energiaratkaisuista tai jättää yhteydenottopyynnön? Kerro hieman tilanteestasi ja jätä yhteystietosi, niin yritysmyyjämme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin mittaustapa pienissä liike- tai toimistohuoneistoissa. 

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä liikekiinteistöissä, joissa pääasiallinen lämmitystapa on sähkö. 

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan esim. kesäkioskeissa tai maatiloilla. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä. 

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.