Louna Tunti

Säästöä yrityksellesi tunti tunnilta

Louna Tunti on sähkösopimus, jonka avulla hyödynnät sähkön tukkuhinnan vaihtelut ja tiedät jokaisen tunnin hinnan.


Louna Tunti -sähkösopimuksen hinnat

Sähköä hinnoitellaan tunneittain Nord Pool -pörssihintojen mukaan. Pörssihinnan lisäksi maksat vain pienen välityspalkkion ja perusmaksun. Voit saada säästöä yrityksesi sähkölaskuun hyödyntämällä sähkön edullisimmat hetket ja ohjata kulutusta edullisimmille tunneille. Ajoittain sähkön hinnat voivat olla korkealla, mutta pitkän ajan vertailuissa pörssisähkö on monessa tilanteessa edullisin vaihtoehto.

Sähkösopimuksen energia tuotetaan sähkön eri tuotantomuodoilla: 82,3 % uusiutuvalla energialla, 8,2 % fossiilisilla tuotantomuodoilla sekä 9,5 % ydinvoimalla

Hinnat alv 0 %

Täydellinen suoja hintamuutoksilta

Mahdollistaa nopean reagoinnin markkinahintojen muutoksiin verrattuna perinteisiin sähkösopimuksiin.

Hyödyt edullisista tunneista ja sähkö on aina oikean hintaista.

Pystyt suunnittelemaan sähkönkäyttöäsi etukäteen, sillä seuraavan vuorokauden tuntien hinnat ilmoitetaan edellisenä päivänä.

Jos käytät yli 200 000 kWh:a vuodessa, ota yhteyttä yri­tys­myyn­tiim­me.

Saat käytettäväksesi EnergiaOnline-asiointipalvelun. Sieltä löydät yrityksesi ajantasaiset kulutustiedot jopa tunnin tarkkuudella.

Ekotakuu luo kestävää tulevaisuutta

  • Ekotakuu-lisäpalvelulla varmistat, että yrityksesi käyttämä sähkö on ympäristöystävällistä. Todennamme sähkön tuotantotavan ja -laitoksen alkuperätakuilla

  • Saat halutessasi yrityksesi käyttöön Ekotakuu-diplomin, jonka avulla ekoteosta voi viestiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

  • Yrityksesi voi jopa nollata hiilidioksidipäästöt sähköenergian osalta

  • Ekotakuu-palvelu on saatavilla myös kaukolämpösopimukseen

Puhdas energiaomatunto logo

Ekotakuu-palvelun hinta on toistaiseksi 0,89 snt/kWh (alv 0 %). Palvelu näkyy laskulla omalla rivillään.

Vähennämme päästöjä määrätietoisesti

Istutimme yhteistyössä Turun kaupungin kanssa 5000 puuta. Metsityshanke kasvattaa hiilinielua ja tukee luonnon monimuotoisuutta.

Rakennamme älykästä energiatulevaisuutta

Teemme jatkuvaa työtä uusien älykkäiden energiaratkaisujen hyväksi. Viemme eteenpäin mm. aurinkoenergiahankkeita ja sähköisen liikenteen käyttöä.

Hanna Viljanen.

Hanna Viljanen

Myyntineuvottelija

02 2628 052

hanna.viljanen@turkuenergia.fi

LinkedIn

Hanna auttaa erityisesti pk-yrityksien energiaratkaisujen hankinnassa, sekä sähkötuotteiden että aurinkopaneelien ja latauspisteiden kartoituksessa. Ota yhteyttä missä kanavassa vain!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haluatko keskustella yrityksesi energiaratkaisuista tai jättää yhteydenottopyynnön? Kerro hieman tilanteestasi ja jätä yhteystietosi, niin yritysmyyjämme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.