fbpx

Teollisuushöyry jättää yritykselle aikaa keskittyä ydinosaamiseensa

Turku Energian asiakastarpeiden mukaisesti tuottama teollisuushöyry jättää yritykselle aikaa keskittyä ydinosaamiseensa. Analysoimme yrityksesi höyryn käytön tarpeen ja tarjoamme juuri sille sopivan, kustannustehokkaan kokonaisratkaisun. Keskitymme höyryntuotannossamme energiansäästöön ja ympäristöystävällisyyteen: esimerkiksi Artukaisten höyrylämpölaitoksen alueen yrityksille tuottama teollisuushöyry on ulkoisen todentajan toimesta 100 % uusiutuvaksi sertifioitua.

Takaamme yrityksellesi huippuluokkaa olevan toimitusvarmuuden – käytössäsi on aina tasalaatuinen höyry vuoden jokaisena päivänä.

hoyry_pesula_sisasivu_72dpi_3840x1440

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme

Jari Kairama

Lämpöpalvelupäällikkö
puh. 02 2628 172
jari.kairama@turkuenergia.fi

Jari vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen sopimuksista, liittymistä ja mittauksista. Hän vastaa myös asiakaslaitetarkastuksista ja teknisestä asiakaspalvelusta.

Mika Karbin.

Mika Karbin

Tuotepäällikkö

puh. 02 2628 408
mika.karbin@turkuenergia.fi
LinkedIn

Mika vastaa erikoiskohteiden lämmitys-, jäähdytys- ja höyryratkaisujen myynnistä, kehittämisestä ja toteutuksesta. Hän osaa kertoa esimerkiksi erilaisista lämpöpumppuihin perustuvista ratkaisuista sekä perinteisten lämmitystapojen ja uusien ratkaisujen yhdistelmistä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.