Teollisuushöyry jättää yritykselle aikaa keskittyä ydinosaamiseensa

Turku Energian asiakastarpeiden mukaisesti tuottama teollisuushöyry jättää yritykselle aikaa keskittyä ydinosaamiseensa. Analysoimme yrityksesi höyryn käytön tarpeen ja tarjoamme juuri sille sopivan, kustannustehokkaan kokonaisratkaisun. Keskitymme höyryntuotannossamme energiansäästöön ja ympäristöystävällisyyteen: esimerkiksi Artukaisten höyrylämpölaitoksen alueen yrityksille tuottama teollisuushöyry on ulkoisen todentajan toimesta 100 % uusiutuvaksi sertifioitua.

Takaamme yrityksellesi huippuluokkaa olevan toimitusvarmuuden – käytössäsi on aina tasalaatuinen höyry vuoden jokaisena päivänä.

hoyry_pesula_sisasivu_72dpi_3840x1440

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme

Jari Kairama

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.