fbpx

Sähköverkko- ja valaistusrakentaminen yrityksille

Infrapalveluita Turun seudun parhaaksi ja toiminnan varmistamiseksi

Turku Energian Verkostotekniikka-liiketoiminnassa työskentelee noin 65 alan rautaista ammattilaista. Osaamisalueeseemme kuuluu:

  • Sähkö- ja valaistusverkkojen suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito
  • Kuitu- ja parikaapelityöt
  • Liikennevalotyöt
  • Kulunvalvonta ja kamera-asennukset
  • Sähköasennusten määräaikais- ja varmennustarkastukset
Turun Kirjastosillan valaistus sekä muita turkulaisia maamerkkejä ja kuvaelementtejä kollaasikuvaksi koottuna.

Sähkötarkastus ja asiantuntijapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) valtuuttaman tarkastajan sähköturvallisuutta edistäviä palveluita.

Valaistuskohteet

Ulkovalaistusprojektimme luovat viihtyisyyttä ja turvallisuutta ympäristöön. Valaistuskohteet vaihtelevat katuvalaistuksesta vaativiin erikoisvalaistuskohteisiin.

Ota yhteyttä!

Ville Pylkkänen.

Ville Pylkkänen

Projektipäällikkö

puh. 050 5573 747
ville.pylkkanen@turkuenergia.fi

Kun kaipaat luotettavaa ja laadukasta tekijää, ota yhteyttä Villeen.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.