Tilaa Turku Energian uutiskirje ja
hyödynnä edut!

Tilaa uutiskirje ja hyödynnä energiavinkit!

Tarjoamme ainutlaatuisia etuja, jotka on tarkoitettu vain asiakkalle tai uutiskirjeen tilaajille. Lähetämme viestit antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Uutiskirjeissämme on vain Turku Energian omaa tai yhteistyökumppaneiden viestintää, emmekä missään nimessä välitä sähköpostiosoitettasi muille. Voit peruuttaa tilauksesi koska vain. Lisätietoja Tietosuoja-sivuillamme.

Viestintä Turku Energian asiakkaille

Turku Energian asiakkaana pystyt tarkistamaan ja päivittämään tietojasi sähköisestä asiointipalvelustamme EnergiaOnlinesta. Löydät etusivulta kohdan Päivitä palveluvalintasi, minkä kautta löydät tilaamasi palvelut ja toivomasi yhteydenottotavat.

Etupiiri-viestit kotitalouksille

Turku Energian kuluttaja-asiakkaat kuuluvat automaattisesti Etupiiri-kanta-asiakasohjelmaan, josta kerromme neljä kertaa vuodessa lähetetyssä sähköpostiviestissä. Kerromme sinulle ajankohtaisista eduista, energiavinkkejä tuotteeseen ja käyttöön liittyen. Mikäli et halua vastaanottaa viestejä, voit kieltää niiden lähetyksen EnergiaOnline-palvelustamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. .

Uutiskirje yritysasiakkaille

Uutiskirjeemme yrityksille ilmestyy 4–6 kertaa vuodessa. Kerromme hyödyksesi energiamarkkinoiden kehittymisestä, käsittelemme ajankohtaisia energia-alan puheenaiheita ja päivitämme tuoreimmat Turku Energian uutiset. Saat ilmaislippuja erilaisiin tapahtumiin ja muita mielenkiintoisia etuja.

Uutiskirje muille kiinnostuneille

Uutiskirjeemme kotitalouksille tai yrityksille kannattaa tilata, vaikka et olisikaan Turku Energian asiakas. Saat kuukausittain hyödyllisiä energiansäästövinkkejä ja tapahtumauutisia Turun seudulta. Kerromme uutiskirjeissä Turku Energian toiminnasta, palveluista ja tuotteista. Tilaa uutiskirje täyttämällä alla oleva lomake.

Vastuullisuuden uutiskirje

Oletko kiinnostunut vastuullisen yritystoiminnan uutisista ja ympäristöohjelmastamme? Tilaa vastuullisuuden uutiskirje, jossa kerromme juuri näistä aiheista! Uutiskirje lähetetään 4 kertaa vuodessa. Tilaa uutiskirje täyttämällä alla oleva lomake.

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.