Tilaa Turku Energian uutiskirje ja hyödynnä edut!

Tarjoamme ainutlaatuisia etuja, jotka on tarkoitettu vain asiakkaillemme tai uutiskirjeemme tilaajille.

Uutiskirjeissämme on vain Turku Energian omaa tai yhteistyökumppaneidemme viestintää, emmekä missään nimessä välitä sähköpostiosoitettasi muille. Voit peruuttaa tilauksesi koska vain. Lisätietoa tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä saat täältä.

ymparistotaide_jakokaappi_sisasivu_72dpi_3840x1440

Viestintä Turku Energian asiakkaille

Eturinki-viestit kotitalouksille

Turku Energian kuluttaja-asiakkaanamme kuulut automaattisesti kanta-asiakasohjelma Eturinkiin. Kerromme sinulle uusista eduista ja muista ajankohtaisista asioista sähköpostitse Eturinki-viestillä neljä kertaa vuodessa. Mikäli et halua vastaanottaa viestejä, voit kieltää niiden lähetyksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Uutiskirje yritysasiakkaille

Uutiskirjeemme yrityksille ilmestyy 4–6 kertaa vuodessa. Kerromme hyödyksesi energiamarkkinoiden kehittymisestä, käsittelemme ajankohtaisia energia-alan puheenaiheita ja päivitämme tuoreimmat Turku Energian uutiset. Saat ilmaislippuja erilaisiin tapahtumiin ja muita mielenkiintoisia etuja. Voit tilata tai perua uutiskirjeen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Uutiskirje muille kiinnostuneille

Uutiskirjeemme kannattaa tilata, vaikka et olisikaan Turku Energian asiakas. Saat hyödyllistä tietoa energiasta ja tapahtumauutisia Turun seudulta. Kerromme uutiskirjeissä Turku Energian toiminnasta, palveluista ja tuotteista. Tilattavissasi on seuraavat uutiskirjeet:

  • Yritysten uutiskirje: Ajankohtaista asiaa yrityksille energiasta. Uutiskirje lähetetään 4-6 kertaa vuodessa.
  • Taloyhtiöiden uutiskirje: Ajankohtaista asiaa taloyhtiöille. Uutiskirje lähetetään 4 kertaa vuodessa.
  • Vastuullisuuden uutiskirje: Oletko kiinnostunut vastuullisen yritystoiminnan uutisista ja ympäristöohjelmastamme? Uutiskirje lähetetään 4 kertaa vuodessa.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja

Kanta-asiakkaanamme saat käyttöösi kymmeniä erilaisia etuja muun muassa ravintoloihin, teattereihin, autokauppoihin, sisustusliikkeisiin ja harrastuspaikkoihin.

Eturinki

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.