Tilaa Turku Energian uutiskirje ja
hyödynnä edut!

Tilaa uutiskirje ja hyödynnä edut

Tarjoamme ainutlaatuisia etuja, jotka on tarkoitettu vain uutiskirjeen tilaajille. Lähetämme uutiskirjeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Uutiskirjeissämme on vain Turku Energian omaa tai yhteistyökumppaneiden viestintää, emmekä missään nimessä välitä sähköpostiosoitettasi muille. Voit peruuttaa tilauksesi koska vain. Lisätietoja Tietosuoja-sivuillamme.

Uutiskirje Turku Energian asiakkaille

Jos olet Turku Energian asiakas, toivomme että teet uutiskirjetilauksesi EnergiaOnline-palvelussamme. Tällöin tilauksesi päivittyy suoraan asiakastietoihisi ja saat jatkossa vain asiakkaillemme suunnattuja etuja uutiskirjeen mukana!

Uutiskirje kotitalouksille

Turku Energian asiakkaat pääsevät nauttimaan rahanarvoisista eduista ja tarjouksista. Saat esimerkiksi alennuksia ja ilmaislippuja erilaisiin paikallisiin tapahtumiin. Kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme sisältää lisäksi monenlaista hyödyllistä ja viihdyttävää luettavaa.

Uutiskirje yritysasiakkaille

Uutiskirjeemme yrityksille ilmestyy 4–6 kertaa vuodessa. Kerromme hyödyksesi energiamarkkinoiden kehittymisestä, käsittelemme ajankohtaisia energia-alan puheenaiheita ja päivitämme tuoreimmat Turku Energian uutiset. Saat ilmaislippuja erilaisiin tapahtumiin ja muita mielenkiintoisia etuja.

Uutiskirje muille kiinnostuneille

Uutiskirjeemme kotitalouksille tai yrityksille kannattaa tilata, vaikka et olisikaan Turku Energian asiakas. Saat kuukausittain hyödyllisiä energiansäästövinkkejä ja tapahtumauutisia Turun seudulta. Kerromme uutiskirjeissä Turku Energian toiminnasta, palveluista ja tuotteista. Tilaa uutiskirje täyttämällä alla oleva lomake.

Vastuullisuuden uutiskirje

Oletko kiinnostunut vastuullisen yritystoiminnan uutisista ja ympäristöohjelmastamme? Tilaa vastuullisuuden uutiskirje, jossa kerromme juuri näistä aiheista! Uutiskirje lähetetään 4 kertaa vuodessa. Tilaa uutiskirje täyttämällä alla oleva lomake.

Tilaa uutiskirje

Huom! Jos olet Turku Energian asiakas, tilaa uutiskirje EnergiaOnlinessa.

Tällöin tilauksesi päivittyy suoraan asiakastietoihisi ja saat jatkossa vain asiakkaillemme suunnattuja etuja uutiskirjeen mukana!

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.