fbpx
25.09.2018

Yhteistyökumppanimme Lindorffin nimi vaihtuu Lowelliksi

Erääntyneiden sähkölaskujen perintää hoitaa yhteistyökumppanimme Lindorff, jonka nimi vaihtuu lokakuussa Lowelliksi. Nimenmuutos on seurausta Lindorffin omistajan vaihtumisesta Suomessa.

Sinulle asiakkaanamme mikään ei muutu – Lindorffin, jatkossa Lowellin, asiakasneuvojat ovat helposti tavoitettavissa ja valmiina auttamaan kuten ennenkin. Samoin nykyiset verkkopalvelut ovat apunasi jatkossakin.

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat sopia erääntyneen maksun hoitamisesta yhdellä yhteydenotolla, myös iltaisin ja lauantaisin. Pidempien palveluaikojen ja sähköisten palvelukanavien lisäksi Turku Energian asiakkaat saavat Lowellin asiakasneuvojilta apua ja opastusta maksuongelmien ratkaisemiseksi.

Lisää muutoksesta voit lukea osoitteesta www.lowell.fi

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.