fbpx
23.05.2019

Verkkopalvelu- ja liittymisehdot muuttuvat

Turku Energia Sähköverkot Oy ottaa käyttöön uudet, Energiateollisuus ry:n suosittelemat Verkkopalveluehdot VPE2019 ja Liittymisehdot LE2019 verkkoalueellaan 1.7.2019 alkaen. Ehtojen muuttuminen ja niiden käyttöönotto eivät edellytä sinulta mitään toimenpiteitä.

Sopimusehtoja on ollut tarpeen uudistaa, koska lainsäädäntö ja olosuhteet ovat olennaisesti muuttuneet. Samalla ehdoissa on uudistettu vanhentuneita sopimus- ja hinnoittelujärjestelyjä. Lisäksi uudistetuilla verkkopalveluehdoilla edistetään energiansäästöä. Uudet ehdot sisältävät myös vähäisiä muutoksia määritelmissä ja termistössä, jotka eivät vaikuta sopimussuhteen sisältöön. Verkkopalveluehdot koskevat asiakkaita, joilla on kanssamme verkkosopimus sähkönsiirrosta ja liittymisehdot niitä, joilla on liittymissopimus.

Lue täydelliset ehdot osoitteessa www.turkuenergia.fi/vpe. Voit myös noutaa painetun ehtovihkon asiakaspalvelustamme Vastaamme mielellämme ehtoihin liittyviin kysymyksiin sähköisessä asiointipalvelussamme osoitteessa www.energiaonline.fi. Palvelemme sinua myös asiakaspalvelunumerossa p. 02 2628 111 ma-to klo 8.30-17, pe klo 9-16.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.