fbpx
InfraCity.
21.02.2022

Turku Energia muutti Itäharjulle

Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen Teollisuuskatu 40. Aikaisemmat tilamme sijaitsivat Linnankadulla niin kutsutussa Turku Energian korttelissa, jonka asemakaavaa muokataan muuhun käyttöön.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n rakentamissa tiloissa on työtilaa monitilaympäristössä noin 200 ihmiselle sekä ravintola- ja neuvottelutiloja.

Uusien toimitilojemme aiheuttama ympäristökuormitus ja energiankulutus pyritään minimoimaan koko sen elinkaaren ajan, ja rakennus onkin yksi ensimmäisistä Leed-sertifikaatin korkeimman platina-tason mukaisesti Suomeen valmistuneista rakennuksista. Leed on yhdysvaltalainen sertifiointijärjestelmä, joka pyrkii vähentämään rakentamisen ja kiinteistön käytön aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Erityistä uudelle pääkonttorille on myös sen korkea S1-sisäilmaluokitus, joka ohjasi suunnittelua ja rakentamista sekä varmistaa, että rakennus on ensiluokkainen käyttää kaikissa lämpötiloissa.

Asiakaspalvelupisteemme on toistaiseksi suljettu epidemiatilanteen vuoksi, mutta asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ja sähköisesti. Tarkistathan ajantasaiset aukioloaikamme.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.