fbpx
11.11.2019

Tänään 11.11.2019 alkanut Postin lakko vaikuttaa Turku Energian lähettämien paperilaskujen perilletuloon. Lakon jatkuessa ilmoitettuun päivään eli 24.11. asti postinkulku voi viivästyä useilla viikoilla. Seuraamme tilanteen etenemistä ja huomioimme lakon vaikutukset toimintaamme ja laskutukseemme. Asiakkaamme, joille paperilasku on lähetetty ennen lakkoa ja lakon aikana, saavat meiltä tekstiviestin ja ohjeet laskun maksamiseen. Postin lakon takia asiakkaillemme ei koidu ylimääräisiä viivästys- tai maksumuistutusmaksuja.

EnergiaOnline on sähköinen asiointipalvelu, minkä avulla voit hoitaa kätevästi kaikki energia-asiasi silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Tarvitset kirjautumiseen pankkitunnuksiasi tai luoda omat tunnukset palveluun. Onlinepalvelussa voit mm. tarkastella laskujasi ja energiankäyttöäsi, tehdä uuden sähkösopimuksen, päivittää yhteystietojasi tai laittaa viestiä asiakaspalveluumme. EnergiaOnline-palvelumme löytyvät osoitteesta www.energiaonline.fi.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.