fbpx
10.05.2021

Muutoksia laskutustietoihin toukokuusta alkaen

Olemme päivittäneet laskun ulkonäköä. Laskulla ei enää ole tilisiirtolomaketta ja maksamiseen liittyvät tiedot löydät laskun alaosasta. Huomioithan, että myös tilinumeromme on muuttunut. Uusi tilinumeromme on FI22 5716 9020 1075 58. Päivitäthän uuden tilinumeron myös verkkopankkisi maksutietoihin.

Laskujen välitykseen olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme Ropo Capitalin, joka vastaa jatkossa laskujemme välityksestä, saatavien hallinnasta ja maksamiseen liittyvästä asiakaspalvelusta.

Ropo palvelee sinua ma–pe klo 8–20 ja la klo 10–15, puh. 09 42461361, sekä sähköisesti osoitteessa www.ropo-online.fi.

Turku Energian asiakaspalvelu palvelee sinua laskujen sisältöön liittyvissä asioissa, sekä tietysti muissa asiakaspalveluasioissa puh. 02 2628 111, sähköpostitse asiakaspalvelu@turkuenergia.fi, sähköisesti osoitteessa www.energiaonline.fi sekä chatin kautta.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.