fbpx
29.09.2019

Tervetuloa Naantalin voimalaitoksen avoimille oville 5.10.2019

Naantalin monipolttoainevoimalaitoksen ovet aukeavat yleisölle
lauantaina 5.10.2019 klo 10–16! Tilaisuuden järjestää osakkuusyhtiömme Turun Seudun Energiantuotanto Oy.

Monipolttoainevoimalaitoksen myötä seudullisessa energiantuotannossa on siirrytty yhä ympäristöystävällisempään kaukolämmön ja sähköntuotantoon. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan laitokseenja kuulemaan lisää teoistamme kestävän huomisen eteen – vuosi vuodelta päästöjä vähentäen.

 • Opastetut kierrokset klo 10–15.30 välillä
 • Kierroksen päätteeksi tarjolla
  hernekeittoa ja pullakahvit
 • Sopii koko perheelle
 • Huomioithan, että alueella saattaa olla
  vaikeakulkuisia paikkoja
 • Tule juttelemaan seudullisesta
  energiatuotannosta ja kaukolämmöstä

Alueella pukeudutaan suojavarustukseen (liivi + kypärä), jotka saa lainaan ennen alueelle menoa. Laitoskierroksen jälkeen on hernekeitto- ja kahvitarjoilu laitoksen ruokalassa.

Laitoskierrokset järjestetään pienryhmissä, jotka lähtevät kierrokselle säännöllisin väliajoin. Viimeinen kierros alkaa klo 15.30. Pienryhmät ovat kooltaan rajoitettuja, joten kierrokselle pääsyä saattaa joutua odottamaan ulkotiloissa.

Tapahtuman kulku etenee siten, että ensin mennään kierrokselle tutustumaan laitoksen toimintaan. Tämän jälkeen on bussikuljetus ruokalaan, jossa on keitto- ja kahvitarjoilu. Pääsen kuulemaan lisää TSE:n toiminnasta ja seudullisesta kaukolämmön ja sähkön tuotannosta.

Esittelijöinä tilaisuudessa ovat Turun Seudun Energiantuotanto, Turku Energia sekä Metsänhoitoyhdistys Lounametsä ry.

Paikan päällä on opasteet parkkipaikalle sekä kuljetus alueella. Perheen pienimmille on pomppulinna alueella.

Lämpimästi tervetuloa!

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.