Miksi lasku on tullut vain toisen nimellä ja asiakasnumero on muuttunut?

Sopimuksemme on aiemmin ollut minun ja kumppanini nimellä. Nyt lasku on tullut vain toisen nimellä ja asiakasnumero on muuttunut. Mistä tämä johtuu?

Olemme uusineet asiakaspalvelujärjestelmämme huhtikuun lopulla ja samalla vanhan järjestelmän yhdistetyt asiakkuudet on pitänyt jakaa erikseen, omiksi asiakkuuksikseen. Sopimus voi järjestelmässämme olla vain yhdellä asiakasnumerolla ja toinen asiakas on liitetty sopimukseen sopimuskumppanina. Tästä syystä laskulla näkyvä asiakasnumero on muuttunut.

Valitettavasti tällä hetkellä laskulle tulostuu vain toisen asiakkaan tiedot. Liitetyn asiakkaan tiedot ei vielä tulostu laskulle, mutta asia on selvityksessä, ja sen pitäisi tulla kuntoon kesäkuun laskutukseen mennessä.

EnergiaOnlinessa sopimus näkyy kaikilla sopimuskumppaneilla. Järjestelmäteknisistä syistä sopimuksen asiakkaana näkyy tällä hetkellä vain yhden kumppanin nimi, mutta tämä asia on kehitystyön alla.

Kopioi linkki leikepöydälle

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.