Miksi en löydä Eturinki-etuja Cardusta?

Eturinki-korttisi pitäisi näkyä Cardu-sovelluksen Lompakko-osiossa. Jos et näe etukorttiasi siellä, tarkista nämä asiat: 

  1. Otathan huomioon, ettet etsi Eturinki-etuja ”Palvelut”-osiosta, jossa näkyy lähistölläsi olevia palveluita, vaikka et olisi kirjautunut sovellukseen. Valitse sovelluksen alalaidasta kohta ”Lompakko”.
  2. Oletko luonut itsellesi oman Cardu-tilin ja kirjautunut sisään? Nähdäksesi Lompakon sisällön, sinun tulee olla kirjautuneena sovellukseen. Jos Lompakossa ei näy muuta kuin esittelyteksti ja ”Jatka”-painike, et ole kirjautuneena sisälle. Paina ”Jatka” ja luo tili painamalla painiketta ”Uusi tili”, tai jos olet luonut sen jo aiemmin, paina painiketta ”Kirjaudu”.
  3. Ovatko yhteystietosi Cardussa samat kuin sähkö- tai lämpösopimuksessasi? Sovellus tunnistaa sinut asiakkaaksemme matkapuhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi perusteella. Päivitä tarvittaessa tiedot samanlaisiksi sekä Cardussa että EnergiaOnlinessa. Yhteystietojen muokkauksen jälkeen kannattaa odottaa vähintään vuorokausi. Saat ilmoituksen, kun Eturinki-kortti on lisätty Carduusi.
  4. Oletko aiemmin asettanut asiakastietoihisi viestintäkiellon? Silloin et saa Turku Energialta mitään muuta, kuin asiakassuhteen kannalta välttämätöntä viestintää. Oletko esimerkiksi peruuttanut Eturinki-viestien vastaanottamisen sähköpostiisi? Eturinki-etujen katoaminen Cardusta saattaa johtua tästä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat poistaa viestintäkiellon.
  5. Olethan Turku Energian kuluttaja-asiakas? Jos olet pelkästään Turku Energian yritysasiakas tai tytäryhtiömme Turku Energia Sähköverkot Oy:n asiakas, ei asiakkuutesi valitettavasti kuulu Turku Energian kanta-asiakasetujen piiriin. Jotta saat kanta-asiakasedut käyttöösi, on sinun siis tehtävä kuluttaja-asiakkaiden sähkösopimus ja/tai lämpösopimus, jos sinulla ei kumpaakaan vielä ole.

Jos olet tarkistanut kaikki listan kohdat, mutta et edelleenkään saa asiakasetujasi näkyviin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Kopioi linkki leikepöydälle

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.