fbpx

Mikä on Ropo Capital ja miksi sen tiedot löytyvät teidän laskullanne?

Ropo Capital on Turku Energian yhteistyökumppani laskun elinkaaripalveluissa. Tällä yhteistyöllä pystymme tarjoamaan sinulle entistä parempaa asiakaspalvelua laskun maksamiseen liittyen. Hyötyjä ovat mm. pidennetyt asiakaspalvelun aukioloajat ja mahdollisuus tarkistaa laskujen reaaliaikainen tila Ropo Capitalin online-palvelussa.

Laskun elinkaaripalvelussa Ropo Capital tulostaa laskumme, hoitaa laskun maksuaikaan liittyvän asiakaspalvelumme, myyntireskontramme, sekä tarvittaessa saataviemme perinnän.

Ropo Capitalin asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä.

Kopioi linkki leikepöydälle

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.