fbpx

Lataamme sähköbussien akut täyteen energiaa.

Sähköistä liikennettä edistämässä

Sähköautoilu yleistyy Suomessa ja me haluamme olla mahdollistamassa sen kehitystä rakentamalla kaupunkiin latausasemia niin sähköautoille kuin sähköbusseille. Olemme mukana Älykäs Sähköinen Liikenne -hankkeessa, jonka tavoitteena on edistää sähköisen liikenteen kehittymistä. Sähköistämme myös Turun paikallisliikenteen ykköslinjan linja-autoliikenteen kahdella sähköbussilatausasemallamme.

Lisää tietoa

Lisää tietoa sähköautoilusta saat Älykäs Sähköinen Liikenne -hankkeen sivuilta. Hankkeessa on julkaistu mm. ladattavan ajoneuvon ostajan opas, joka on hyvä opas sähköauton hankintaa miettivälle.

Latauspisteen hankinnasta omaan kiinteistöön saat lisätietoa Motivan julkaisemasta "Kiinteistöjen latauspisteet kuntoon" -oppaasta.

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.