Lataamme sähköbussien akut täyteen energiaa.

Sähköistä liikennettä edistämässä

Sähköautoilu yleistyy Suomessa ja me haluamme olla mahdollistamassa sen kehitystä rakentamalla kaupunkiin latausasemia niin sähköautoille kuin sähköbusseille. Olemme mukana Älykäs Sähköinen Liikenne -hankkeessa, jonka tavoitteena on edistää sähköisen liikenteen kehittymistä. Sähköistämme myös Turun paikallisliikenteen ykköslinjan linja-autoliikenteen kahdella sähköbussilatausasemallamme.

Lisää tietoa

Lisää tietoa sähköautoilusta saat Älykäs Sähköinen Liikenne -hankkeen sivuilta. Hankkeessa on julkaistu mm. ladattavan ajoneuvon ostajan opas, joka on hyvä opas sähköauton hankintaa miettivälle.

Latauspisteen hankinnasta omaan kiinteistöön saat lisätietoa Motivan julkaisemasta "Kiinteistöjen latauspisteet kuntoon" -oppaasta.

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.