Tule meille
työkaveriksi.

Turku Energia työnantajana

Olemme merkittävä alueellinen toimija ja uusiutuvien energiaratkaisujen edelläkävijä. Tarjoamme monipuolisia eri alojen työtehtäviä, mahdollisuuden kasvaa energia-alan ammattilaisena sekä osaavien työkaverien tuen.

Ra­ken­nam­me luot­ta­muk­sel­la yh­teis­työ­tä, jo­ka am­men­taa voi­man­sa osaa­mi­ses­ta, älyk­käis­tä rat­kai­suis­ta, ar­vos­tuk­ses­ta ja vuo­ro­vai­ku­tuk­ses­ta. Meil­lä on lu­pa luo­da uut­ta ja täh­dä­tä tu­le­vai­suu­teen.

Haluamme, että jokainen tur­kue­ner­gia­lai­nen viih­tyy työs­sään ja ko­kee on­nis­tu­mi­sen tun­tei­ta yh­des­sä tois­ten kans­sa. Hy­vä esi­mies­työ, henkilökohtaisen kehittymisen tukeminen ja keskusteleva työyhteisö ohjaavat tapaamme toimia. Työturvallisuus on keskeinen osa arkeamme. Tavoitteenamme on nolla tapaturmaa.

Avoimet työpaikat

Haettavana olevat tehtävät löydät alla olevasta listasta, josta voit jättää hakemuksesi meille. Jos sinulle sopivaa tehtävää ei ole avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Seuraamalla työpaikkailmoitteluamme ja jättämällä kohdennetun hakemuksen tulet varmasti huomioiduksi sinua kiinnostavassa rekrytoinnissa.

Olemme vuosittain mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Työllistämme noin 20 opiskelijaa joka kesä. Lue lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista. 

Lue rekisteriseloste (pdf) ennen hakemuksen täyttöä.

Täytä avoin hakemus tästä linkistä tai alta.

Hae kesätyöpaikkaa helmikuun aikana

Vuoden 2018 kesätyöpaikat ovat haettavanasi  1.2.-28.2.2018. Voit jättää hakemuksesi kohdasta Avoimet työpaikat > Kesärekry 2018. Otamme vastaan vain järjestelmämme kautta jätettyjä hakemuksia.

Meillä on vuosittain kesätyöpaikkoja noin 20 opiskelijalle. Työt ajoittuvat yleensä kesäkuun alusta elokuun loppuun. Kesätyöpaikkoja on pääasiassa teknisen alan opiskelijoille.

Kesällä 2017 meillä työskenteli noin 20 kesätyöntekijää. Suurin osa kesätyöntekijöistämme sijoittui erilaisiin teknisiin tehtäviin, mutta myös asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin sekä taloushallintoon.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Tutustu kampanjaan.

VKD2018_LOGO_RGB

Tutustu meihin turkuenergialaisiin

Henkilöstösihteeri Riitta Krannila

Turku Energian Konsernipalvelut-yksikön henkilöstösihteeri Riitta Krannila jatkaa yhä siinä samassa kesätyöpaikassa, johon 37 vuotta sitten tuli.

Työnjärjestelijä Mikko Väre

Turku Energian Lämpö-yksikön automaatio- ja kaukokäyttötoiminnon työnjärjestelijällä, Mikko Väreellä, ei ole kahta samanlaista työpäivää.

Palveluvastaava Leena Hautamäki

Turku Energian palveluvastaava Leena Hautamäki vastailee työssään asiakkaiden kysymyksiin ja latautuu vapaa-aikana mökkeillen ja moottoripyöräillen.

Ryhmäpäällikkö Jukka Huhtala

Turku Energia Sähköverkot Oy:n ryhmäpäällikkö Jukka Huhtala lataa akkujaan teatterin näyttämöllä ja saa virtaa hyvästä työporukasta.