Tule meille
työkaveriksi.

Turku Energia työnantajana

Olemme merkittävä alueellinen toimija ja uusiutuvien energiaratkaisujen edelläkävijä. Tarjoamme monipuolisia eri alojen työtehtäviä, mahdollisuuden kasvaa energia-alan ammattilaisena sekä osaavien työkaverien tuen.

Ra­ken­nam­me luot­ta­muk­sel­la yh­teis­työ­tä, jo­ka am­men­taa voi­man­sa osaa­mi­ses­ta, älyk­käis­tä rat­kai­suis­ta, ar­vos­tuk­ses­ta ja vuo­ro­vai­ku­tuk­ses­ta. Meil­lä on lu­pa luo­da uut­ta ja täh­dä­tä tu­le­vai­suu­teen.

Haluamme, että jokainen tur­kue­ner­gia­lai­nen viih­tyy työs­sään ja ko­kee on­nis­tu­mi­sen tun­tei­ta yh­des­sä tois­ten kans­sa. Hy­vä esi­mies­työ, henkilökohtaisen kehittymisen tukeminen ja keskusteleva työyhteisö ohjaavat tapaamme toimia. Työturvallisuus on keskeinen osa arkeamme. Tavoitteenamme on nolla tapaturmaa. Turku Energia on savuton työpaikka.

Avoimet työpaikat

Haettavana olevat tehtävät löydät alla olevasta listasta, josta voit jättää hakemuksesi meille. Jos sinulle sopivaa tehtävää ei ole avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Seuraamalla työpaikkailmoitteluamme ja jättämällä kohdennetun hakemuksen tulet varmasti huomioiduksi sinua kiinnostavassa rekrytoinnissa.

Olemme vuosittain mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Työllistämme noin 40 opiskelijaa joka kesä. Lue lisää tarjoamistamme mahdollisuuksista. 

Lue tietosuojaseloste (pdf) ennen hakemuksen täyttöä.

Täytä avoin hakemus tästä linkistä tai alta.

Opiskelija – tule meille töihin.

Tarjoamme monipuolisia eri alojen työtehtäviä, mahdollisuuden kasvaa energia-alan ammattilaisena sekä mukavat työkaverit.

Harjoittelu ja opinnäytetyöt

Työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja on tarjolla pääasiassa teknisen alan opiskelijoille. Paikat täytetään pääsääntöisesti oppilaitosyhteistyömme kautta. Otamme vastaan vain sähköisellä hakulomakkeella jätettyjä harjoittelupaikkatiedusteluja. Lomakkeen löydät ylempää tältä sivulta, kohdasta Avoimet työpaikat.