Energiaa laidasta laitaan.

Sponsorointiyhteistyö Turku Energian kanssa

Turku Energia valitsee sponsoroitavat kohteet pääsääntöisesti Turusta ja sen kehyskunnista. Sponsorointikohteisiimme kuuluu urheilu- ja kulttuuriryhmiä, tapahtumia, järjestöjä ja muita sponsorointiin soveltuvia kohteita, joilla on paikallista yhteisöä hyödyttävä vaikutus.

Energiaa laidasta laitaan

Sponsorointimme on aina vastikkeellista, odotamme yhteistyöltä näkyvyyttä, hyviä markkinointimahdollisuuksia ja positiivista vaikutusta mielikuvaamme.

Kohteiden valinnassa painotamme yhteistä arvomaailmamme sponsoroitavan kohteen kanssa sekä muita meille tärkeitä tekijöitä kuten ympäristövastuullista toimintaa, lasten ja nuorten huomioimista toiminnassa sekä paikallisuutta.

Lisäksi pyrimme siihen, että sponsorointikohteet jakautuvat mahdollisimman tasaisesti urheilun, kulttuurin ja yleishyödyllisten kohteiden sekä molempien sukupuolten ja eri ikäryhmien välillä.

Voit ehdottaa sponsorointiyhteistyötä tällä lomakkeella. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Olemme yhteydessä hakemuksen jättäneisiin, mikäli hakemus etenee jatkokäsittelyyn.