Koululaiset ja opiskelijat – tulkaa vierailulle!

Oppilaitosyhteistyö

Otamme mielellämme vastaan vieraita ja meillä käykin paljon koululaisia ja opiskelijoita tutustumassa toimintaamme. Jos olet kiinnostunut vierailusta tai muusta oppilaitosyhteistyöstä, ota yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella. Yhdeksäsluokkalaisten yhteistyövierailuiden ilmoittautuminen menee pääsääntöisesti Energiaa Suomessa -hankkeen kautta.

Koululaiset ja opettajat

Turku Energia tukee lasten ja nuorten energiakasvatusta monin eri tavoin. Energia-asiat eivät ole vain aikuisten vakavia juttuja, vaan osa kaikenikäisten arkea.

Tokaluokkalaisten opetuspaketit

Turku Energia on perinteisesti tukenut toimialueensa koulujen energiaopetusta lahjoittamalla tokaluokkalaisille Lasten Keskuksen Hei, kaikki toimii! -opetusmateriaalipaketteja ja opettajien oppaita. Paketit jaetaan syksyisin.

Opettaja, kysy lisää opetuspaketeista!

Opetuspaketit on suunnattu Turun, Raision, Kaarinan ja Naantalin alueen kouluille. Kysy lisätietoja ympäristö- ja laatupäällikkö Minna Niemelältä, p. 02 2628 428 etunimi.sukunimi@turkuenergia.fi

Tokaluokkalaisten energiakilpailu

Turun tokaluokkalaiset pääsevät kerran vuodessa kilvoittelemaan parhaasta energiansäästöaiheisesta työstä. Voittajaluokka saa palkinnoksi keväisen luokkaretken. Lisäksi voittajatyö lähetetään Motivan valtakunnalliseen kilpailuun. Turku Energia on järjestänyt energiakilpailua vuodesta 2011 lähtien.

Lisää tietoa kilpailusta täällä.

Energiaasuomessa.fi

Kutsumme joka syksy 9-luokan oppilaat tutustumaan energia-alaan. Kutsun saavat kaikki Energiaa Suomessa -sivustolle  rekisteröityneet alueemme opettajat.

Energiaa Suomessa on valtakunnallinen koululaistapahtuma, joka on suunnattu 9-luokkalaisille ja opettajille. Sen avulla tuetaan matemaattis-luonnontieteellistä opetusta ja opinto-ohjausta. Vuosittain Turku Energiassa vierailee satoja Turun seudun ysiluokkalaisia.

Vierailulle Turku Energiaan – jätä yhteystietosi

Kuvaile tarvittaessa ajatuksiasi tai toiveitasi vierailuun liittyen tai millaisesta yhteistyöstä olet kiinnostunut.