Turku Energia lyhyesti

Turku Energia on valaissut ja lämmittänyt koteja, tehtaita ja toimistoja Aurajoen rannoilla jo yli sadan vuoden ajan, vuodesta 1898. Olemme vuosien saatossa osallistuneet seudun elämään aktiivisesti ja haluamme myös jatkossa olla osa turkulaista ja Turun seudun arkea.

kaupungin halki virtaava joki korkeiden rakennusten vieressä

Olemme lähellä, näemme kauas.

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö ja yksi Suomen suurimmista alan yhtiöistä. Olemme sitoutuneet kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita.

Energiapalvelumme kattavat sähköenergian myynnin ja sähkön jakelun sekä kaukolämmön, -jäähdytyksen ja höyryn sekä verkostourakoinnin ja kunnossapidon palvelut sähköverkoille, ulkovalaistukseen sekä liikennevaloihin.

Konsernin tytäryhtiöistä Turku Energia Sähköverkot Oy rakentaa, ylläpitää ja käyttää omistamaansa sähköverkostoa Turun alueella. Turun Seudun Kaukolämpö Oy puolestaan siirtää kaukolämpöä tuotantolaitoksilta jakelupisteisiin.

Turku Energia -konsernin emoyhtiö on Oy Turku Energia – Åbo Energi Ab, jonka omistaa Turun kaupunki. Turku Energia -konserni on organisoitu liiketoimintaperusteisesti.

Toimipaikkamme sijaitsevat Turussa Teollisuuskadulla ja Naantalissa Naantalin voimalaitoksella.

Turku Energian strategia

Turku Energian perustehtävä on olla luotettava kumppani kaikissa asiakkaidemme energiaratkaisuissa. Asiakaslupauksemme kuuluu "Olemme lähellä, näemme kauas."

Tehtävänämme on varmistaa häiriötön ja toimitusvarma sähkön ja lämmön tuotanto ja jakelu asiakkaillemme kilpailukykyisillä hinnoilla.Teemme sen ympäristötavoitteet huomioiden.


Tutustu strategiaamme: