fbpx

Tule meille töihin

Merkityksellisiä urapolkuja

Meillä on tärkeä tehtävä, rakentaa turunseutulaisille parempaa seutukuntaa, edelläkävijöiden energiaratkaisuja sekä ympäristöystävällistä ja toimitusvarmaa energiatulevaisuutta.

Tätä tehtävää on meillä Turku Energiassa toteuttamassa tiiviissä yhteistyössä 340 energia-alan ammattilaista – me kun tiedämme, ettei parempaa seutukuntaa rakenneta yksin. Sellainen yhteistyö saa voimansa osaamisesta, älyk­käis­tä rat­kai­suis­ta, ar­vos­tuk­ses­ta ja vuo­ro­vai­ku­tuk­ses­ta yhdistettynä henkilökohtaisen kehittymisen tukemiseen sekä hyvään ja keskustelevaan työyhteisöön. Ja luvasta luoda uutta ja kehittää.

Sillä mielentilalla ollaan tehty uraauurtavia tekoja jo vuodesta 1898, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme energiakumppanina.

Olemme lähellä, näemme kauas.

Merkitystä, haasteita ja vihreämpää huomista – oletko mukana?

Näet auki olevat tehtävät yllä olevaa linkkiä klikkaamalla.

 

Turkulaisia maamerkkejä ja Turku Energian henkilökuntaa kollaasikuvassa.

Näiden asioiden ansiosta meillä viihdytään

Kannustava ja osaava työyhteisö

Merkityksellinen työ ja moni­puoliset tehtävät

Vapaa-ajan tapaturma­vakuutus

Jatkuva osaamisen kehittäminen

Liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetu

Aktiivinen harrastus- ja virkistystoiminta

Henkilökunta­hintaiset sähkösopimukset

Kattavat työterveys­palvelut

Nykyaikaiset työvälineet ja puhelinetu

Joustavat työskentely­mahdollisuudet

Vastuullinen ja paikallinen työnantaja

Tuettu henkilöstö­ruokailu

Avainluvut

Työntekijöiden määrä

 

330

Keskimääräinen työsuhteen pituus

14,4 vuotta

Liikevaihto

 

333,2 milj. eur. (2021)

Energiapalveluidemme piirissä

200 000 kotitaloutta tai yritystä

Tutustu meihin turkuenergialaisiin

Tuoteryhmäpäällikkö
Lotta Lyytikäinen

"Koen, että pystyn aidosti vaikuttamaan ilmastoasioihin työssäni", sanoo kaukolämmön ja jäähdytyksen parissa työskentelevä Lotta Lyytikäinen.

Kunnossapidon työnsuunnittelija
Santtu Koskivaara

"Toimintakenttä on laaja ja työ on erittäin vaihtelevaa. Lisäksi suunnitelmallisuus ja turvallinen tekeminen ovat koko ajan esillä", toteaa Naantalin voimalaitoksella työskentelevä Santtu siitä, miksi viihtyy Turku Energiassa.

Myyntineuvottelija
Laura Vihavainen

"Energia-ala on murroksessa ja erilaiset megatrendit vaikuttavat vahvasti alan tulevaisuuteen. Kilpailu on kovaa ja jatkuvasti on pohdittava, mitä haluamme toiminnassamme ylläpitää ja mitä kehittää, jotta asiakkaat pysyvät tyytyväisinä nyt ja jatkossa", kuvaa myyntineuvottelijana sähkön myynnissä työskentelevä Laura.

Käyttökeskuspäällikkö
Jukka Huhtala

"Työssäni tarvitaan sähkövoimatekniikan osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tehdä ratkaisuja nopeastikin muuttuvissa tilanteissa ja tietenkin innostusta asiaan," kertoo Jukka työstään Turku Energia Sähköverkot Oy:n käyttökeskuspäällikkönä.

Hyvä alkaa
Turun seudulta. 

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.