fbpx

Sponsorointiyhteistyö Turku Energian kanssa

Turku Energia valitsee sponsoroitavat kohteet pääsääntöisesti Turusta ja sen kehyskunnista. Sponsorointikohteisiimme kuuluu urheilu- ja kulttuuriryhmiä, tapahtumia, järjestöjä ja muita sponsorointiin soveltuvia kohteita, joilla on paikallista yhteisöä hyödyttävä vaikutus.

brandikuva_impivaara_sisasivu_72dpi_3840x1440

Energiaa laidasta laitaan

Sponsorointimme on aina vastikkeellista. Odotamme yhteistyöltä näkyvyyttä, hyviä markkinointimahdollisuuksia ja positiivista vaikutusta mielikuvaamme.

Kohteiden valinnassa painotamme yhteistä arvomaailmamme sponsoroitavan kohteen kanssa sekä muita meille tärkeitä tekijöitä kuten ympäristövastuullista toimintaa, lasten ja nuorten huomioimista toiminnassa sekä paikallisuutta.

Lisäksi pyrimme siihen, että sponsorointikohteet jakautuvat mahdollisimman tasaisesti urheilun, kulttuurin ja yleishyödyllisten kohteiden sekä sukupuolien ja eri ikäryhmien välillä.

Voit ehdottaa sponsorointiyhteistyötä lomakkeella, johon on linkki alla. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Olemme yhteydessä hakemuksen jättäneisiin, mikäli hakemus etenee jatkokäsittelyyn.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.