fbpx

Oppilaitosyhteistyö

Otamme mielellämme vastaan vieraita ja meillä käykin paljon koululaisia ja opiskelijoita tutustumassa toimintaamme. Jos olet kiinnostunut vierailusta tai muusta oppilaitosyhteistyöstä, ota meihin yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Turkulaisia maamerkkejä, tuulimyllyjä ja aurinkopaneeleja kollaasikuvassa.

Koululaiset ja opettajat

Turku Energia tukee lasten ja nuorten energiakasvatusta monin eri tavoin. Energia-asiat eivät ole vain aikuisten vakavia juttuja, vaan osa kaikenikäisten arkea.

Tokaluokkalaisten opetuspaketit

Turku Energia on perinteisesti tukenut toimialueensa koulujen energiaopetusta lahjoittamalla tokaluokkalaisille Lasten Keskuksen Hei, kaikki toimii! -opetusmateriaalipaketteja ja opettajien oppaita. Paketit jaetaan syksyisin.

Kysy lisätietoja ympäristö- ja laatupäällikkö Minna Niemelältä:
puh. 02 2628 428
minna.niemela@turkuenergia.fi

Ysiluokkalaisten vierailut

Kutsumme joka syksy Turun Energian asiakaskoulujen 9-luokan oppilaat tutustumaan energia-alaan. Kutsun saavat kaikki opettajat ja rehtorit, jotka ovat ilmoittaneet kiinnostuksesta vierailuun.

Vierailun aikana oppilaat tutustuvat sähkön ja lämmön tuotantoon sekä jakeluun ja niiden käyttöön. Kerromme myös energia-alan monipuolisista uramahdollisuuksista. Samalla tuemme matemaattis-luonnontieteellistä opetusta ja opinto-ohjausta. Vuosittain Turku Energiassa vierailee satoja Turun seudun ysiluokkalaisia.

Jos olet kiinnostunut tuomaan oppilaasi vierailulle, etkä ole saanut kutsua, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi alla olevalla kaavakkeella.

Vierailulle Turku Energiaan – jätä yhteystietosi

  • Kuvaile tarvittaessa ajatuksiasi tai toiveitasi vierailuun liittyen tai millaisesta yhteistyöstä olet kiinnostunut.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.