Lämmönjakokeskuspalvelu taloyhtiöille

Helppo ja huoleton ratkaisu

Onko taloyhtiönne lämmönjakokeskus tullut uusintaikään? Älykäs lämmönjakokeskus on nyt saatavilla avaimet käteen -palveluna – pitkällä takuulla ja kätevällä kuukausirahoituksella!

Nykyaikainen lämmönjakokeskus pitää energiakulut hallinnassa ja mahdollistaa asumismukavuutta lisäävien innovaatioiden käyttöönoton.

Huolehdimme jatkossa laitteistosta ja sen huolloista, jotta yhtiössänne olisi aina toimintavarma lämmitysratkaisu. Ei riskejä, ei yllättäviä kuluja.

Lämmönjakokeskuspalvelu.
Aurinkopaneeleja, tuulimyllyjä, lämpöpatteri, hiilisanko ja muita kuvia kollaasikuvaksi koottuna.

Lämmönjakokeskuspalvelu sisältää:

  • Asiantuntevien kaukolämpöasiantuntijoiden tekemän kartoituksen ja mitoituksen
  • Asennuksen ja vanhan laitteiston kierrätyksen
  • Huolenpitopalvelu: jatkuva ylläpito ja säännölliset tarkastukset sopimuskauden ajan
  • Pitkän takuuajan, jopa 10 vuotta
  • Helppokäyttöinen etäseurantajärjestelmä

Lämmönjakokeskuspalveluun voidaan sisällyttää lämmitysverkoston tasapainotus- ja säätötyöt sekä venttiilien ja termostaattien uusinta. Lisäksi palveluun on lisättävissä erilaiset olosuhdehallinta ja -seurantapalvelut.

Leasing-palveluna alk. 120 €/kk
tai kertamaksuna alk. 11 000 €
(sis. alv 24 %)

Lämmönjakolaitteiston vaihtoon on nyt saatavilla ARA-avustus!
Lue lisää blogistamme: ARA-avustus helpottaa lämmönjakolaitteiston uusintaa

 

Ota yhteyttä

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä asiantuntijaamme

Susanna Tuominen.

Susanna Tuominen

Avainasiakaspäällikkö

02 2628 880

susanna.tuominen@turkuenergia.fi

Susanna vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen myynnistä. Hän huolehtii aktiivisesta yhteydenpidosta avainasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.