fbpx

Sähköä tapahtumaan

Sähköistämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia ympäri Turun seutua tarjoamalla tapahtumasähköä. Tilaathan sähköt vähintään kaksi viikkoa etukäteen ennen tapahtumaa. Tilausta tehdessäsi ilmoita tarvittavan tehon määrä sekä toivottu liitäntäpisteen kohta/osoite.

Tapahtumapaikoissa, joissa ei ole valmiiksi kiinteää mittausta ja pistorasiaa, tarvitaan erillinen sähkökeskus. Esimerkiksi Turku Energian Verkostotekniikka tarjoaa niitä sinulle, mikäli suurin tarvittava pääsulakekokosi on 3x63 ampeeria.

Tapahtumasähköstä pyydämme aina vakuuden, joka määräytyy tarvittavan sähkömäärän mukaan. Lisäksi veloitamme kytkentämaksun ja siirtomaksut kulutuksen mukaan.

kirjastosilta_sisasivu_72dpi_3840x1440

Tilapäissähkökeskusten vuokraus

Turku Energia Verkostotekniikka-yksikkö vuokraa  tilapäiseen käyttöön erikokoisia pienjännitesähkökeskuksia ja työmaamuuntamoita. Keskusten vuokra-ajalle ei aseteta rajoitusta. Tilapäisen sähköntoimituksen kestoaika sen sijaan on enintään kaksi vuotta.

Tilauksen voi tehdä ainoastaan maksuista vastaava sähkönkäyttäjä. Tilaajan ollessa yhtiö tms. (Ay, Ky, Oy tai ry), tulee sen jättää sähköntoimitusta varten Turku Energian määrittelemä vakuus joko rahana tai pankin antamana omavelkaisena takaussitoumuksena.

Keskuksen toimitus sisältää keskuksen kuljetuksen käyttöpaikalle, kiinnityksen tilaajan hankkimaan asennustelineeseen (joissakin keskuksissa asennusteline on vakiovarusteena) ja kytkennän olemassa olevaan jakeluverkkoon sekä irrotuksen jakeluverkosta ja keskuksen pois kuljetuksen. Kytkentätoimista peritään liittymishinnaston mukaiset kytkentämaksut. Ks. hinnastot.

Keskuksen vuokran, kytkennän ja sähkömaksut perii Turku Energian asiakaspalvelu voimassa olevien hinnastojen mukaisesti.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.