Sähköistämme tapahtumasi.

Sähköä tapahtumaan

Sähköistämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia ympäri Turkua tarjoamalla tapahtumasähköä. Tilaathan järjestämääsi tapahtumaan sähköt vähintään kaksi viikkoa etukäteen ennen tapahtumaa. Tilausta tehdessäsi ilmoita tarvittavan tehon määrä sekä toivottu liitäntäpisteen kohta/osoite.

Tapahtumapaikoissa, joissa ei ole valmiiksi kiinteää mittausta ja pistorasiaa, tarvitaan erillinen sähkökeskus. Esimerkiksi Turku Energian Urakointipalvelut tarjoaa niitä mielellämme sinulle, mikäli suurin tarvittava pääsulakekokosi on 3x63 ampeeria.

Tapahtumasähköstä pyydämme aina vakuuden, joka määräytyy tarvittavan sähkömäärän mukaan. Lisäksi veloitamme kytkentämaksun ja energiamaksut kulutuksen mukaan.

 

Tilapäissähkökeskusten vuokraus

Turku Energia Urakointipalvelut-yksikkö vuokraa  tilapäiseen käyttöön erikokoisia pienjännitesähkökeskuksia ja työmaamuuntamoita. Keskusten vuokra-ajalle ei aseteta rajoitusta. Tilapäisen sähköntoimituksen kestoaika sen sijaan on enintään kaksi vuotta.

Tilauksen voi tehdä ainoastaan maksuista vastaava sähkönkäyttäjä. Tilaajan ollessa yhtiö tms. (Ay, Ky, Oy tai ry), tulee sen jättää sähköntoimitusta varten Turku Energian määrittelemä vakuus joko rahana tai pankin antamana omavelkaisena takaussitoumuksena.

Keskuksen toimitus sisältää keskuksen kuljetuksen käyttöpaikalle, kiinnityksen tilaajan hankkimaan asennustelineeseen (joissakin keskuksissa asennusteline on vakiovarusteena) ja kytkennän olemassa olevaan jakeluverkkoon sekä irrotuksen jakeluverkosta ja keskuksen pois kuljetuksen. Kytkentätoimista peritään liittymishinnaston mukaiset kytkentämaksut. Ks. hinnastot.

Keskuksen vuokran, kytkennän ja sähkömaksut perii Turku Energian asiakaspalvelu voimassa olevien hinnastojen mukaisesti.

Tee tilaus

Tee tilaus tai pyydä lisätietoja ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.