Virtaa autoiluun
omasta latausasemasta.

Sähköautojen latauspiste kotiisi

Sähköautot yleistyvät katukuvassa. Tänä syksynä voit hankkia kotisi pihalle tai mökille oman sähköajoneuvojen latauspisteen kauttamme. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaat tuotteet.

Valikoimastamme löytyy useita erilaisia latausratkaisuvaihtoehtoja. Pysy kuulolla, päivitämme näitä sivuja lähiaikoina! Jätä yhteystietosi alempana olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää tuotevaihtoehdoistamme.

Asiantuntevaa palvelua ja laadukkaat tuotteet

Olemme toimittaneet useita julkisia sähköautojen latausasemia eri puolille Turkua. Pian toimitamme latauspisteitä myös yksityiskäyttöön.

Hankeavustus taloyhtiöille

Vinkkaa taloyhtiöllesi! Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) myöntää asuinrakennuksen omistaville yhteisöille avustusta sähköautojen latauspisteiden edellyttämiin kiinteistöjen sähköjärjestelmien muutoksiin vuoden 2018 aikana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkella.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä asiantuntijaamme

Kimmo Kuusinen

Tuotepäällikkö,
sertifioitu sähkökauppias

puh. 02 2628 673
tuotekehitys@turkuenergia.fi
LinkedIn

Kimmo vastaa kokonaisvaltaisten energiaratkaisujen kehityksestä ja palveluliiketoiminnasta. Ota yhteyttä ja sovi Kimmon kanssa aika, jolloin hän voi tulla keskustelemaan sopivista palveluista yrityksellesi!

Tutustu älykästä energiankäyttöä ja -tuotantoa tukevaan tarjontaamme

Energiansäästö alkaa siitä, kun tiedät mihin ja milloin energiaa kuluu

EnergiaOnline-palvelussamme voit helposti seurata sekä sähkön että kaukolämmön energiankäyttö­tietojasi ympäri vuorokauden.

OptiWatti – vaivatonta energiansäästöä sähkölämmittäjälle

Haluatko säästää energiaa ja optimoida asumismukavuuttasi? Tarjoamme sähkölämmitysasiakkaillemme toivottua ratkaisua kodin ja mökin lämmittämiseen.

Aurinkopaneelipaketit avaimet käteen -toimituksena

Turku Energia ja Finnwind ovat käynnistäneet yhteistyön aurinkopaneelien toimittamisesta erityyppisiin kohteisiin, sekä kotitalouksille
että yrityksille.

Takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Nyt voit taata, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme sähkösi ympäristöystävällisesti tuotettuna ja lisäämme entisestään uusiutuvan energian osuutta myymästämme energiasta.