Hanki nyt
oma paikkasi
auringosta!

Päivä paistaa paneeliin

Rakensimme Kupittaalle Turun Teknologiakiinteistöjen katolle aurinkovoimalan, jonka tuotanto käynnistyi toukokuussa 2016. Katso video projektista täällä. Laajensimme aurinkovoimalaamme kevään 2017 aikana. Nyt paneeleita on yhteensä 350 kappaletta. Vuokraa nyt omasi!

Hankkimalla oman paneelin teet kestävän valinnan ympäristöystävällisen uusiutuvan energian puolesta. Aurinkopaneeli vuokrataan Turku Energia Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaille.

4,30 €/kk

sis. alv 24 %

Voit vuokrata meiltä itsellesi aurinkopaneelin, jonka tuottaman sähkön hinnan vähennämme sähkölaskustasi kerran kuukaudessa. Tämän hetken hinnoilla paneelin tuotto on arviolta euron kuukaudessa.

Varataksesi paneelin, sinun on oltava Turku Energian Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakas. Tee sähkösopimus EnergiaOnline-palvelussamme.

Varauksesi näkyy paneelikartassa ensin statuksella "Varaus on käsittelyssä". Saat vahvistuksen kun olemme käsitelleet tilauksesi, jolloin myös paneelin status muuttuu haluamasi mukaisesti joko nimellesi tai anonyymiksi.

Kupittaan aurinkovoimalan tuotantotietoja

Voimalan kokonaistuotto valitulla ajanjaksolla on 0 kWh.
Yhden paneelin tuotto ajanjaksolla on 0 kWh.

Valitse nimikkopaneelisi oheisesta paneelikartasta

Klikkaa ja katso onko kaverisi jo varannut oman nimikkopaneelin.

  • Varattu aurinkopaneeli (274)
  • Vapaa aurinkopaneeli (76)

Kupittaan aurinkovoimala koostuu 350 aurinkopaneelista

Paneeli tuottaa sähköä keskimäärin 10 % kerrostalokaksion vuotuisesta kulutuksesta. Paneelin tuottama sähkö hyvitetään pörssihinnan mukaan osuuden haltijalle.

Hyvitys vaihtelee tuotannon mukaan, mikä on hyvin riippuvainen vuodenajasta ja valoisuudesta. Tämän hetken hinnoilla paneelin tuotto on arviolta euron kuukaudessa.

Kupittaan aurinkovoimala laajennettiin toukokuussa 2017. Lisäsimme kevään aikana katolle100 uutta paneelia vastaamaan kysyntään.

Katso miten aurinkopaneelien matka Kupittaalle sujui keväällä 2016.

reservation-info-3-bg
aurinkovoimala_juttukuva_1920x1280_72px

Ole mukana tuottamassa ympäristöystävällistä sähköä

Varsinais-Suomi on auringon vuosittaisilta säteilymääriltään verrattavissa Keski-Eurooppaan, vaikka vuodenaikavaihtelut ovatkin täällä suuremmat. Säteilyenergiasta 90 % muodostuu Varsinais-Suomessa maalis- ja syyskuun välisenä aikana.