Paikallista energiaa ja erinomaista asiakaspalvelua.

Solmi sähkösopimus helposti

Meiltä saat tarvitsemasi sähkön varmasti, mitä ikinä kotonasi teetkin. Louna-sähkösopimuspakettimme tekevät sähkön ostamisen sangen helpoksi. Sinun tarvitsee vain päättää, arvostatko eniten esimerkiksi vakautta, tukkuhinnan muutoksista hyötymistä vai puhdasta tuulienergiaa.

Katso hinnat ja tee sähkösopimus vaikka heti EnergiaOnline-palvelussamme. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tutustu sähkönmyyntiehtoihimme.

Tutustu palveluhinnastoomme.

Valitse sinulle sopivin Louna-tuote

Hintavarmuutta 100 % uusiutuvalla vesivoimalla

Louna Vesi on on määräaikainen kaksivuotinen sähkösopimus, jossa sähkön hinta pysyy samana koko ajan. Hintavarmuuden lisäksi sinulle hankittu sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla vesivoimalla.

Paras energia tulee lähimetsistä

Louna Lähi on määräaikainen 24 kk sähkösopimus, jonka energia
tuotetaan lähimetsiemme puuhakkeesta Naantalin uudessa voimalaitoksessa.

Hyödy edullisista vuodenajoista

Louna Sesonki on vuoden kiertoa ketterästi noudattava sähkösopimus. Tällä sopimuksella käyttämäsi sähkö on aina oikean hintaista. Energian hinta tarkistetaan neljä kertaa vuodessa ja se pysyy samana aina kolme kuukautta kerrallaan. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Erotu eduksesi päästöttömällä energialla

Ekologinen Louna Vihreä sopii jokaiselle vihreän energian ystävälle. Sähkösi muodostuu puhtaasta tuulienergiasta.

Jokainen tunti on mahdollisuus säästää sähkölaskussa

Louna Tunti on markkinahintainen sähkösopimus. Sähkö hinnoitellaan tunneittain pohjoismaisessa sähköpörssissä. Pörssihinnan lisäksi maksat vain pienen välityspalkkion ja perusmaksun. Sähkön hinta on aina oikea.

Takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Nyt voit taata, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme sähkösi ympäristöystävällisesti tuotettuna ja lisäämme entisestään uusiutuvan energian osuutta myymästämme energiasta.

Pientuottaja – ostamme tuottamasi sähkön.