Paikallista energiaa ja erinomaista asiakaspalvelua.

Solmi sähkösopimus helposti

Meiltä saat tarvitsemasi sähkön varmasti, mitä ikinä kotonasi teetkin. Louna-sähkösopimuspakettimme tekevät sähkön ostamisen sangen helpoksi. Sinun tarvitsee vain päättää, arvostatko eniten esimerkiksi vakautta, tukkuhinnan muutoksista hyötymistä vai puhdasta tuulienergiaa.

Katso hinnat ja tee sähkösopimus vaikka heti EnergiaOnline-palvelussamme. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tutustu sähkönmyyntiehtoihimme.

Tutustu palveluhinnastoomme.

Valitse sinulle sopivin Louna-tuote

Hintavarmuutta 100 % uusiutuvalla vesivoimalla

Louna Vesi on on määräaikainen kaksivuotinen sähkösopimus, jossa sähkön hinta pysyy samana koko ajan. Hintavarmuuden lisäksi sinulle hankittu sähkö on tuotettu 100% uusiutuvalla vesivoimalla.

Hyödy edullisista vuodenajoista

Louna Sesonki on vuoden kiertoa ketterästi noudattava sähkösopimus. Tällä sopimuksella käyttämäsi sähkö on aina oikean hintaista. Energian hinta tarkistetaan neljä kertaa vuodessa ja se pysyy samana aina kolme kuukautta kerrallaan. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Erotu eduksesi päästöttömällä energialla

Ekologinen Louna Vihreä sopii jokaiselle vihreän energian ystävälle. Sähkösi muodostuu tuulienergiasta ja 100% uusiutuvasta vesivoimasta.

Jokainen tunti on mahdollisuus säästää sähkölaskussa

Louna Tunti on markkinahintainen sähkösopimus. Sähkö hinnoitellaan tunneittain pohjoismaisessa sähköpörssissä. Pörssihinnan lisäksi maksat vain pienen välityspalkkion ja perusmaksun. Sähkön hinta on aina oikea.

Pientuottaja – ostamme tuottamasi sähkön.