Monipuolisia etuja ja erinomaista palvelua.

Asiakkaanamme saat monipuolisia etuja ja erinomaista palvelua.

Vaihtuvia asiakasetuja säännöllisesti sähköpostiisi

Saat alennuksia ja lippuja erilaisiin tapahtumiin sekä yhteistyökumppaneidemme etuja, kun tilaat uutiskirjeemme EnergiaOnlinessa, kohdasta ”Palveluvalinnat”.

Saat asiakaslehdestä viihdettä ja hyödyllistä tietoa

Saat laadukkaan Valopilkku-asiakaslehden neljä kertaa vuodessa. Lehti sisältää mm. lukijoiden ehdottaman kansihenkilön jutun, ajankohtaisia energiansäästövinkkejä ja mielenkiintoisia uutisia lähialueelta.

Asiakaspalvelumme on erinomaista

Asiakastyytyväisyystutkimuksissa olemme saaneet erinomaisia arvosanoja asiakaspalvelutilanteiden hoitamisesta. Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköisesti, puhelimitse ja palvelupisteessämme. Yhteystiedot saat täältä.

Saat meiltä välineet energiankulutuksesi seurantaan

Saat ilmaista energiansäästöneuvontaa niin asiakaspalvelupisteellämme kuin nettisivuillamme. Voit seurata kulutustasi EnergiaOnline-palvelussa. Palveluun tallentuvat myös laskusi sekä sopimukseesi liittyvät dokumentit. Voit lainata maksutta energiankulutusmittaria.

Tarjoamme sinulle sopivan laskutusmuodon

Voit valita sinulle parhaiten sopivan laskutustavan. Käytettävissäsi on perinteisen paperilaskun lisäksi ekologiset sähköiset laskutusmuodot: sähköpostilasku ja e-lasku. Lisää tietoa laskutustavoista täällä.

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.