Takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Ekotakuulla varmistat, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme Louna Sesonki- tai Louna Tunti -sopimuksesi sähkön ympäristöystävällisesti tuotettuna.

Louna Vihreä-, Louna Vesi- tai Louna Lähi -sopimuksissa sähkö tuotetaan automaattisesti 100 % uusiutuvalla energialla. Näilläkin sopimuksilla voit tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon Ekotakuu Extra -palvelun avulla.

Ekotakuulla sähkö ympäristöystävälliseksi

Louna Sesonki tai Louna Tunti -asiakkaana ostamasi sähkö koostuu erityyppisillä voimalaitoksilla tuotetusta sähköstä. Tilaamalla lisämaksullisen Ekotakuu-palvelun hankimme käyttämäsi sähkön uusiutuvaa energiaa tuottavalta voimalaitokselta. Ekotakuu on siis uusiutuvalla energialla tuotetun sähkön alkuperätakuu, joka kohdennetaan sinun valitsemaasi sähkösopimukseen.

Näin saat Ekotakuun

Ekotakuun voi hankkia jokainen Louna Sesonki ja Louna Tunti -sähkötuoteasiakkaamme. Jos teet uutta sähkösopimusta EnergiaOnline-palvelussamme, voit valita Ekotakuun itsellesi helposti rastittamalla sen valitsemasi sähkötuotteen alta kohdasta "Valitse mahdolliset lisätuotteet". Jos olet jo sähköasiakkaamme, voit hankkia Ekotakuun ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ekotakuun hinnoittelu

Ekotakuu-palvelun hinta on 0,99 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Palvelu näkyy laskulla omalla rivillään.

Ekotakuu Extralla lisäpanostus ympäristön hyväksi

Louna Vihreä-, Louna Vesi- tai Louna Lähi -asiakkaana sähkösi on tuotettu 100 % uusiutuvalla energialla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon Ekotakuu Extra -palvelun avulla. Kohdistamme palvelulla kerättyjä varoja uusiutuvan energian lisäämiseen, esimerkiksi rakentamalla uusia aurinkosähköjärjestelmiä Turkuun tai investoimalla tuulivoimaan.

Näin saat Ekotakuu Extran

Ekotakuu Extran voi hankkia jokainen Louna Vihreä-, Louna Vesi- ja Louna Lähi -sähkötuoteasiakkaamme. Jos teet uutta sähkösopimusta EnergiaOnline-palvelussamme, voit valita Ekotakuu Extran itsellesi helposti rastittamalla sen valitsemasi sähkötuotteen alta kohdasta "Valitse mahdolliset lisätuotteet". Jos olet jo sähköasiakkaamme, voit hankkia Ekotakuu Extran ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ekotakuu Extran hinnoittelu

Ekotakuu Extra -palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Palvelu näkyy laskulla omalla rivillään.

Miksi sähkön alkuperä on tärkeä tietää?

  • Sähkön alkuperään kannattaa kiinnittää huomiota, sillä tälläkin valinnalla voi edistää ympäristöystävällisyyttä ja ekologisuutta.
  • Alkuperätakuiden avulla voimme todentaa, millä voimalaitoksella käyttämäsi sähkö on tuotettu. Ympäristöystävällisyyttä pitää tarkastella vuositasolla – hankimme täsmälleen saman määrän uusiutuvaa energiaa, kuin sinä olet käyttänyt.
  • Ekotakuu-palveluiden kuukausimaksu on pieni, mutta merkitys ympäristön hyvinvoinnin kokonaisuutta ajatellen kasvaa tilaajamäärien kasvaessa.
  • Hankimme alkuperätakuita pääasiassa osakkuusyhtiöidemme tuotannosta sekä ostosopimusten kautta.
  • Tavoitteenamme on että vuoteen 2020 mennessä yli 50 % myymästämme sähköstä ja lämmöstä on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä.

Valitse sinulle sopivin sähkösopimus

Hanki uusiutuvaa vesisähköä

Louna Vesi on määräaikainen kaksivuotinen sähkösopimus, jossa sähkön hinta pysyy samana koko ajan. Hintavarmuuden lisäksi sinulle hankittu sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla vesivoimalla.

Valitse puhdasta lähienergiaa

Louna Lähi on määräaikainen 24 kk sähkösopimus, jonka energia
tuotetaan lähimetsiemme puuhakkeesta Naantalin uudessa voimalaitoksessa.

Hyödy edullisista vuodenajoista

Louna Sesonki on vuoden kiertoa ketterästi noudattava sähkösopimus. Tällä sopimuksella käyttämäsi sähkö on aina oikean hintaista. Energian hinta tarkistetaan neljä kertaa vuodessa ja se pysyy samana aina kolme kuukautta kerrallaan. Sopimus on helppo vaihtaa, sillä se on voimassa toistaiseksi.

Erotu eduksesi päästöttömällä energialla

Ekologinen Louna Vihreä sopii jokaiselle vihreän energian ystävälle. Sähkösi muodostuu puhtaasta tuulienergiasta. Sopimus on helppo vaihtaa, sillä se on voimassa toistaiseksi. 

Hyödynnä sähkön hintavaihtelut

Louna Tunti on markkinahintainen sähkösopimus. Sähkö hinnoitellaan tunneittain pohjoismaisessa sähköpörssissä. Pörssihinnan lisäksi maksat vain pienen välityspalkkion ja perusmaksun. Sähkön hinta on aina oikea. Sopimus on helppo vaihtaa, sillä se on voimassa toistaiseksi. 

Takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Nyt voit taata, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme sähkösi ympäristöystävällisesti tuotettuna ja lisäämme entisestään uusiutuvan energian osuutta myymästämme energiasta.

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.