Muista ilmoittaa
meille uusi osoitteesi.

Tee muuttoilmoitus tai päivitä yhteystietosi

Väestörekisterikeskukselle, Postille ja maistraatille ilmoitetut osoitetiedot (esim. muuttoilmoitus.fi-palvelun kautta) eivät valitettavasti päivity asiakasrekisteriimme. Ilmoita uusi osoitteesi myös meille.

Tee uusi sähkösopimus ja muuttoilmoitus samalla kertaa

Muistathan muuttaessasi pakata mukaan myös sähköt. Uuteen osoitteeseen on hyvä tehdä sähkösopimus viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää. Voit kuitenkin ilmoittaa muutosta heti, kun päivämäärä on tiedossasi. Näin varmistat, että sähköt ovat käytettävissäsi heti muuttopäivänä.

Toimitamme tarvitsemasi sähkön mihin tahansa kotimaiseen osoitteeseen, koko Suomessa. Ilmoitamme muutostasi aina paikalliselle sähköverkkoyhtiölle, joka tekee sinulle verkkosopimuksen ja laskuttaa sinua jatkossa sähkön jakelusta oman hinnastonsa mukaisesti.

Sähkösopimuksen tekeminen onnistuu helposti EnergiaOnline-palvelussamme. Samalla voit ilmoittaa vanhan asuntosi sähkösopimuksen päättymisestä.

Päivitä yhteystietosi

Jos et ole tekemässä sähkösopimukseesi muutoksia, mutta yhteystiedoissasi on päivitettävää, toimi näin.

Osoite

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Osoitetietoja ei valitettavasti voi päivittää EnergiaOnline-palvelussa, ellet ole tekemässä uutta sähkösopimusta tai päättämässä sähkösopimustasi.

Puhelinnumero ja sähköposti

Kirjaudu EnergiaOnline-palveluun ja avaa Päivitä yhteystietosi -sivu. Klikkaa yhteystietojen kohdalla Muokkaa, kirjoita uudet tiedot ja tallenna.

Mikäli käytössäsi on sähköpostilasku, (huom. ei e-lasku), pyydämme ilmoittamaan tämän sähköpostiosoitteen muutoksista asiakaspalveluumme. EnergiaOnlinessa näkyvään sähköpostiosoitteeseesi saat asiakasviestejä ja uutiskirjeen – muutos tähän osoitteeseen ei vaikuta laskujesi toimitusosoitteeseen.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Säh­köi­ses­ti

www.ener­giaon­li­ne.fi
asiakaspalvelu@turkuenergia.fi

Pu­he­li­mit­se

02 2628 111 (pvm/mpm)
ma–to klo 8.00–17.00
pe klo 10.00–16.00

Soitamme tarvittaessa asiakkaillemme numerosta 041 724 0382. Numeroon ei voi soittaa takaisin.

Lähetämme sähkösopimusten jatkotarjouksia tekstiviestillä numerosta 050 902 3725. Jos viestissä pyydetään vastausta, voit vastata samaan numeroon tekstiviestillä. Numeroon ei voi soittaa.

Pal­ve­lu­pis­tees­sä

Lin­nan­ka­tu 65, 20100 Tur­ku
ma–to klo 9.00–16.00
pe klo 10.00–16.00

Postiosoite

Turku Energia /
Turku Energia Sähköverkot Oy
PL 105
20101 Turku

Turku Energia
Naantalin voimalaitos
Satamatie 16
21100 Naantali

Laskutusosoitteet