fbpx

Vastaanota paperilaskut digipostilaatikkoon Kivraan

Kivra on uusi digipostilaatikko yritysten ja kuluttajien väliseen paperittomaan asiointiin. palvelulla voit vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskuja ja muita dokumentteja automaattisesti kaikilta palveluun liittyneiltä yrityksiltä. Palveluun voi myös helposti arkistoida omia muita dokumentteja, kuten takuukuitteja tai sopimuksia. Kivra palveluna on käyttäjilleen ilmainen.

Mikä on Kivra?

Kivra on saapunut Suomeen Ruotsista, jossa sillä on lähes 4 miljoonaa käyttäjää. Palvelulla päivittäin asiakkaidensa kanssa asioi yli 27 000 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Palvelu on noussut Ruotsissa suureen suosioon sen helppokäyttöisyyden ja ympäristövastuullisten arvojensa vuoksi. Palvelu on aloittanut toimintansa Suomessa vuoden 2020 alusta ja on jo nopeassa ajassa herättänyt paljon kiinnostusta sekä yritysten, että suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Suomessa Kivran omistajiin Kivra AB:n lisäksi kuuluvat mediayhtiö Telia Company sekä vastuullisia rahoituspalveluita tarjoava Resurs Bank.

Kivra sähköinen digipostilaatikko.

Ota Kivra käyttöön ja hyvästele paperilaskut

Voit käyttää Kivraa verkkoselaimella tai lataamalla mobiilisovelluksen puhelimeesi. Rekisteröidyt palveluun turvallisesti joko verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, minkä jälkeen saat käyttäjätunnuksen Kivraan.

Toimi näin:

Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoiteeseen www.kivra.fi

Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella

Valmista! Saat seuraavan laskusi sähköisesti Kivraan

Saat jatkossa viestin uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä joko puhelimeesi tai sähköpostiisi. Näin laskuja ei enää joudu hukkaan ja ne tulevat maksetuksi ajallaan.

Helppoa ja turvallista laskujen maksamista

Kivrassa laskujen maksaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla suoraan pankkitililtäsi aivan kuten maksaisit laskut verkkopankistasi. Et tarvitse erillisiä luotto- tai debit-maksukortteja maksamiseen. Maksaminen on turvallista ja jokainen lasku vahvistetaan maksuun käyttämäsi pankin tunnuslukulistalla tai -sovelluksella. Maksu veloitetaan tililtäsi heti maksun vahvistuksen jälkeen.

Arjesta sujuvaa yhdessä

Tarvitseeko läheisesi apua laskujen maksuun, tai onko teillä perheen yhteisiä menoja?
Kivralla hoidat maksuasiat sujuvasti joko yhdessä tai jopa kokonaan toisen henkilön puolesta, jakamalla palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa.

Kysymyksiä Kivrasta

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.