Muista ilmoittaa
meille uusi osoitteesi.

Meiltä saat sähkösopimuksen mihin päin Suomea tahansa

Jokainen muuttaa joskus, moni useampaankin otteeseen. Muuttamisesta voi sähkön osalta tehdä helppoa, kun muutat nykyisen sähkösopimuksesi mukanasi uuteen kotiin.  Jos olet sopinut määräaikaisen sähkösopimuksen, voit jatkaa sopimustasi vanhoilla ehdoilla myös uudessa kodissasi. Me hoidamme sopimukseen liittyvät asiat puolestasi paikallisen verkkoyhtiön kanssa, joka laskuttaa verkkopalvelusta omalla laskullaan.

Sähkösopimuksen pakkaaminen muuttokuormaan on helppoa. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä Turku Energian asiakaspalveluun ja kertoa uusi osoitteesi. Sähkösopimus kannattaa hoitaa kuntoon mahdollisimman pian, jotta uudessa asunnossasi on sähköt päällä muuttopäivänä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai asioida EnergiaOnline-palvelussamme, jossa asiat hoituvat vuorokauden ympäri. Löydät sivuiltamme myös chat-kanavan, joka palvelee toimistoaikoina.

Asiakasetusi muuttaessasi

Sen lisäksi, että muutamme mukanasi, haluamme myös auttaa sinua siinä. Etupiiriläisenä saat lisäetuina Niemi Palveluilta:

Muuttopalveluiden hinnasta
5 % alennuksen

Muuttolaatikot ja muut vuokratuotteet käyttöösi 30 % edullisemmin

Muuton yhteydessä tehtävän varastoinnin 30 % alennuksella

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Säh­köi­ses­ti

www.ener­giaon­li­ne.fi
asiakaspalvelu@turkuenergia.fi

Pu­he­li­mit­se

02 2628 111 (pvm/mpm)
ma–to klo 8.00–17.00
pe klo 10.00–16.00

Pal­ve­lu­pis­tees­sä

Lin­nan­ka­tu 65, 20100 Tur­ku
ma–to klo 9.00–16.00
pe klo 10.00–16.00

Postiosoite

Turku Energia /
Turku Energia Sähköverkot Oy
PL 105
20101 Turku

Laskutusosoitteet

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.