Emme ole neutraaleja. Paitsi hiilineutraaleja 2029.

Nainen soittamassa sähkösoitinta Varvintorilla.

Turku Energia on neutraali ainoastaan ilmastolle. Turku Energian tie kohti hiilineutraalia Turkua 2029 on pitkän, järjestelmällisen työn täysin odotettava lopputulos. Tutustu miten teemme matkaamme tavoitettamme kohti.

Sähkökattila lisää hiilineutraalia lämmön tuotantoa

Lisäämme hiilineutraalia kaukolämmöntuotantoamme investoimalla sähkökattilaan. Valmistuessaan vuonna 2026 sähkökattila korvaa kaukolämmön polttavaa tuotantoa ja fossiilisia polttoaineita, vähentää tuontipolttoaineiden osuutta sekä hyödyntää sähkön edullisia tunteja kaukolämmöntuotannossa.

Turku Energia tuo asiakkailleen työkalun vastuullisuustavoitteiden saavuttamiseen

Turku Energian yritysasiakkaiden saataville tulee uusi palvelu, joka tarjoaa nykyaikaiset työkalut energiatehokkuuden parantamiseen ja vastuullisuustavoitteiden saavuttamiseen.

Turku Energian ympäristö- ja ilmasto-ohjelma vie kohti hiilineutraaliutta

Turku Energia -konsernin ympäristö- ja ilmasto-ohjelma vuosille 2024–2026 on valmistunut. Ohjelma kattaa koko konsernin toimenpiteet. Turku Energia on sitoutunut hiilineutraali Turku 2029 -tavoitteeseen. Tavoitteenamme on, että tuottamamme, hankkimamme ja myymämme sähkö, lämpö, jäähdytys ja höyry on hiilineutraalia viimeistään vuonna 2029. 

Lämpöä läheltä, kaukaa viisaasti.

Kaukolämpö lämmittää lähellä ja toimii aina. Enemmän ekologisuutta, paikallisempaa lämpöä ja vähemmän hintaa.

Kevät 1.3.2024 - 31.5.2024 9,205 snt/kWh (92,05 €/MWh)

Kaukolämmön energiahinta sisältää kaukolämmön toimituksen.

100 % uusiutuvaa Ekotakuu Bio +0,124 snt/kWh lisättynä kausihintaan

Vastuullisuus on Turku Energian toiminnan ytimessä

Osallistumme Turun seudun elämään aktiivisesti ja olemme osa turkulaista ja Turun seutulaisten arkea. Tehtävämme on varmistaa häiriötön ja toimitusvarma sähkön ja lämmön tuotanto ja jakelu asiakkaillemme kilpailukykyisillä hinnoilla. Olemme sitoutuneet Turun kaupungin hiilineutraali Turku 2029 -tavoitteeseen.