27.12.2013

Turku Energian vastine mediassa käytyyn keskusteluun

Turku Energia on ollut joulun aikana mediassa keskustelun kohteena. Ymmärrämme sen mielipahan, jota otsikoissa ollut sähkötön asiakkaamme on tänä jouluna monelle aiheuttanut ja olemme siitä pahoillamme.

Korostamme, että kohtelemme asiakkaitamme aina tasapuolisesti.  Toivomme, että jatkossakin asiakkaamme ovat meihin yhteydessä välittömästi, jos laskun maksamisen kanssa on vaikeuksia. Olemme aina valmiita neuvottelemaan laskujen maksuajoista. 

Olemme positiivisesti yllättyneitä kymmenien ihmisten halusta auttaa hädänalaista ihmistä. Tämän keskustelua herättäneen asiakkaamme tapauksessa päädyimme kytkemään sähköt poikkeuksellisesti jouluaattona, koska ystävällisiä lahjoittajia ilmoittautui niin paljon. Lahjoittajan valitsimme satunnaisesti.

Olemme saaneet ihmisiltä useita tarjouksia ja pyyntöjä tämän kyseisen henkilön auttamiseksi.  Asiakkaidemme tasapuolisen kohtelun nimissä emme voi tukea yksittäistä asiakastamme. Turku Energia haluaa kuitenkin haastaa kaikki välittämään läheisistään Ja kanssaihmisistään ympärivuoden. Tuemme vuosittain useita kohteita, jotka tukevat arvomaailmaamme ja joilla on paikallisesti merkittävä vaikutus. Auttamishalunne innoittamana tulemme valitsemaan muiden kohteidemme lisäksi myös vanhuksia tukevan hyväntekeväisyyskohteen Turun seudulta.

Olemme pahoillamme toimintamme aiheuttamasta mielipahasta ja kiitämme saamastamme palautteesta.

Haluamme jatkossa palvella asiakkaitamme entistä paremmin – tästä kaikesta oppineena. 

Toivotamme kaikille valoisaa uutta vuotta.

Risto Vaittinen
toimitusjohtaja
Turku Energia