19.08.2015

Turku Energia visioi ympäristöystävällistä kaupunkia ja lanseeraa uudistetun brändinsä Turun Messuilla

Turku Energia on mukana Turun messujen isäntänä jo kuudetta kertaa. Turku Energian messuteemana toimii tänä vuonna ympäristöystävällinen kaupunki, joka tarjoaa erilaisia kohtaamispisteitä kaiken ikäisille turkulaisille energiankäyttäjille. Turku Energia esittelee messuilla myös uudistetun brändinsä.

Turku Energia panostaa jälleen voimakkaasti alueen suurimpaan yleismessutapahtumaan. Tämän vuoden Turun Messujen teemaksi valittu ympäristöystävällinen kaupunki noudattaa Turku Energian kolmen vuoden välein uusittavaa ympäristöohjelmaa*.

 Messujen teema tukee strategista tavoitettamme, jonka mukaan Turku Energian myymästä sähköstä ja lämmöstä 50 % on tuotettu uusiutuvalla energialla vuoteen 2020 mennessä, kertoo Turku Energian toimitusjohtaja Risto Vaittinen.

Ympäristöystävällinen kaupunki nousee puheenaiheeksi myös Turku Energian tuottamissa asiantuntijakeskusteluissa ja tietoiskuissa. Keskustelua käydään muun muassa energiankäytöstä, tulevaisuuden asumisesta, sähköisestä liikenteestä ja uusiutuvista energiantuotantomuodoista. Keskustelijoina on omien alojensa asiantuntijoita Esko Valtaojasta lähtien, ja ohjelman juontaa Kirsi Alm-Siira. Lisäksi osastolta löytyy tietoa mm. Turku Energian historiasta ja toiminnasta, ajankohtaisista hankkeista sekä pientuotannosta.

Turku Energian asiakasneuvojat ovat paikalla palvelemassa ja kertomassa sähkö- ja lämpötuotteista. Lapsille ja lapsenmielisille on tarjolla omaa ohjelmaa kuten Pop-up Heurekan esitykset, origamien askartelua sekä hiuksia nostattava Van de Graafin generaattori.

Turku Energian uudistettu brändi lanseerataan messuilla

Turku Energian uudistettu brändi esitellään Turun Messujen osastolla. Turku Energian osasto on rakennettu uuden brändi-ilmeen mukaisesti ja nähtävillä on mm. uusi logo, värimaailma ja kuvamaailma sekä tarinoita tämän päivän Turku Energiasta.

 Turku Energian brändi on nyt päivitetty tukemaan yhtiömme visiota ja strategiaa. Samalla uusimme asiakaslupauksemme sekä visuaalisen ilmeemme. Turku Energian uusi asiakaslupaus on “Olemme lähellä, näemme kauas”. Asiakaslupaus kertoo meistä läheisenä ja paikallisena, luotettavana, palvelevana ja eteenpäin katsovana energiayhtiönä, Vaittinen kiteyttää.

Turku Energian isäntäpäivää vietetään perjantaina 21.8. Ohjelmaan voi tutustua tästä.

Turku Energian uuden logon löydät kuvapankistamme.

 

Lisätietoja:

Risto Vaittinen, toimitusjohtaja, puh. 050 5573 141, risto.vaittinen@turkuenergia.fi
Marjo Mäkipää, viestinnän asiantuntija, puh. 050 5573 647, marjo.makipaa@turkuenergia.fi
Mirja Arko, markkinointipäällikkö, puh. 050 5573 148, mirja.arko@turkuenergia.fi

*Turku Energian ympäristövastuulliseen toimintaan kuuluu kolmen vuoden välein uusittava ympäristöohjelma.
Lue lisää Turku Energian ympäristöohjelmasta.

 

julkaistu 19.8.2015