Paras energia
tulee läheltä!

Louna Lähi -sähkösopimuksen energia tuotetaan ympäristöystävällisesti ja päästöttömästi tuulienergialla, vesivoimalla sekä biomassalla.

Valitsemalla Tuulitakuu-palvelun saat sähkösi 100 % tuulienergiana.

Tarjous on voimassa 1.3.2021 asti!


logo

Perusmaksu: 2,19 €/kk

Energia: 5,65 c/kWh

Sopimus on määräaikainen 24 kk

Helmikuun sähkösopimus-kampanjatuotteena Louna Lähi. Solmi paikallinen sähkösopimus!

Louna Lähi -hinnat

Tarjous on voimassa 1.3.2021 asti

Haluatko 100 % tuulienergiaa?

Tuulitakuu-palvelun avulla varmistat, että sähkösi on puhdasta tuulivoimaa. Palvelun hinta on 0,50 € kuukaudessa. Saat palvelun käyttöösi Louna Lähi -sähkösopimuksen tilauslomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Tee sopimus EnergiaOnlinessa

Katso tuotetiedot ja tee Louna Lähi -sähkösopimus helposti EnergiaOnlinessa.

Tee sopimus puhelimitse

Solmi sopimus kätevästi puhelimessa soittamalla asiakaspalveluumme numeroon:

02 262 8111

Vihreää energiaa läheltä

Vähäpäästöinen valinta

Louna Lähi -sähkösopimuksen energia tuotetaan uusiutuvasti tuulienergialla, vesivoimalla sekä biomassalla. Tällä sähkösopimuksella pidät energiaomatuntosi puhtaampana.

 

Sama hinta koko sopimus­kauden

Määräaikainen 24 kk sopimus. Jos muutat, voit siirtää sopimuksen uuteen asuntoosi.

Sähkönjakelu = toimituskulut

Säh­kö­las­ku muo­dos­tuu os­te­tus­ta säh­kös­tä (esim. Louna Lähi), sen ja­ke­lus­ta ja ve­rois­ta. Saat ko­tiin­kul­je­tuk­ses­ta las­kun pai­kal­li­sel­ta ver­kon­hal­ti­jal­ta. Turun alueella saat sähkön ja jakelun samalla laskulla.

Sopimuksen teko on helppoa!

Tee sopimus netissä, soittamalla tai käymällä meillä. Huolehdimme tarvittaessa vanhan sähkösopimuksesi päättämisestä puolestasi.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.